akurat som sa cerstvo dokupal a napadlo mi ze ci nieje divne ked si spievam pri tom robi to aj niekdo iny nevedel som kam mam dat temu tak som ju dal sem no dufam ze to nikoho nenasralo ? ja viem kam tensvet speje
haha aj ja chcem taketo problemy mat nie- nie je to divne lebo to robim aj ja..(to znamena ze vsetko co ja robim je uplne spravne a normalne) bohuzial pre clenov mojej rodinky vzdy nejak prehlusim ten clapot vody tak musia pocuvat napr. beatles v mojom prevedeni
pri kupani ako takom nemam potrebu si spivat ale pri sprchovani to bez toho nejde najviac ficim na Elane ale neostavaju stranou ani francuska Alizee (super kocka) a skupiny ako linkin park,nickelback a podobne
ja si vobec nespievam. Pri panelakovych bytoch ason tych nsaich to vsetkopocut. Staci ist do kuchyne, zachod a wc a krycat ako pavian a uz to vedia vseci. Minule som dokonca pocul ked som sa kupal ako si to dvaja tam pekne uzili ach och uch a to bola nedela. Preto som tam ticho a cusim a ak chcem spievat tak radsej v duchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov