Aj vy mate v triede spoluziakov/spoluziacky ktory sa za cely den nezmozu ani na to aby povedali aspon jedno slovo?Chodim na strednu uz 2roky a mam jedneho spoluziaka ktory za tieto 2 roky povedal asi 20 slov Timto svojim tichom znervoznuje vsetkych v t
ja som mala jedneho takeho na zakladke. hlboky introvert. zdalo sa, ze je prenho utrpenim, ak musi nieco povedat. ale bol to fajn chalan. neskor som sedela za nim, tak sa trochu rozkecal, dalo sa s nim. len sa asi hanbil, alebo co
spolužiačka predo mnou,stále ticho sedela a nanajvýš sa usmiala,ešte aj strašne ticho jedla ...ked som ju stretol ako vysokoškolák,skoro normálne sme si pokecali
ale ten nas spoluziak neni celkom zdravy..snim sa da rozpravat akurat o PC hrách lebo on do jednej v noci hra neaku prijebanu hru a o piatej rano uz ide na autobus vsetci si robia srandu ze mu raz stych hier prepne v hlave a vystriela celu triedu
no my sme boli divna trieda...boli sme tak poskupinkovani...ja som skor patrila k tej tichsej skupine, ale proste nie som ten typ, ze budem bliakat cez celu triedu, do kazdeho sa starat alebo vtierat..nie som rada stredobodom pozornosti....samozrejme nebola som zase taky tichy dub, ze som sa tvarila akoze neexistujem...ked niekto chcel so mnou nieco riesit alebo sa porozpravat, tak v pohode
Ja tiež nepatrím k tým najukecanejším. Ale ani nie preto, že by som sa hanbila alebo čo, ale nemám si s väčšinou ľudí čo povedať Nebaví ma hovoriť len preto, aby nebolo ticho. Ale s úzkym okruhom priateľov je to bez problémov.
ja mam taku spluziacku ...vzdy sme si vsetci mysleli ze aka je ticha a slale kukala iba na stenu..a teraz s nou sedim a furt kecame ...proste ona iba potrebovala niekoho kto by ju trocha nakopol a uz to ide...ale pri ostatnych je este stale ticha ...
mali sme takého na gympli, ale on mal dosť silnú rečovú vadu a bol strašne odlišný od ostatných, takže sa mu ani nečudujem, že si s tými našimi zmrdmi nemal čo povedať.
a na vysokej som tiež mala takého spolužiaka. on bol až tak tichý, že som mu čosi vyše troch semestrov hovorila Peter namiesto Ivan. A on nič nepovedal!
Sama som bola čiastočne taká. Proste som ráno prišla do školy, sadla som si do svojej lavice a tam som celý deň existovala. Ale v rámci svojho okolia (lavica predo mnou, za mnou + nejaký ten človek) som sa normálne spoločensky realizovala. Ale keďže som nevybľakovala ani nemala hlášky cez celú triedu, tak spolužiaci z druhého konca triedy mohli nadobudnúť dojem, že tam nie som.
presne taku babu mame v triede ale vsetci uvazujeme o tom ze ci neni postihnuta... ked sa jej nieco spytame tak 5 minut cakame na odpoved, a sama od seba nepovie nikdy ani slovo... divná..
Áno aj ja som mal takého spolužiaka na SŠ. Nikdy nič nevedel, rozprávať nevedel, na telesnej bol ľavý. Jedno čo vedel, tak to kresliť si ako 10 ročné decko. Ba dokonca ani písať nevedel poriadne. Písal tak škaredo, že učitelia mu vraveli, že nech im urobí dešifrovaciu šablónu na to jeho písmo, aby pri oprave jeho diktátov(referátov, protokolov, úloh) nemuseli najviac času tráviť nad lúštením.
asi sa len nemá s kým porozprávať lebo si s vami nemá čo povedať proste si s vami nerozumie a možno ani nechce ,nechce patriť do kolektívu ,može to byť aj tým že čo ja viem na škole predtým to nebolo bohviečo tak sa radšej utiahol do ustrania aby s nikým nemal žiadne problémy a podobne alebo vám neverí ,nedoveruje tak sa nechce s vami zbližovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a ano mame... a je to celkom v pohode chalan. aspon netrepe kokotini ako zvysok triedy
..jedna sa spustila pije ,fajčí a druhá je ticho ako hrob
a máme také spolužiačky, no niežeby boli ticho, ale oni sú 4 a bavia sa iba medzi sebou...
Ale ja si s vlastným pohlavím nemám veľmi čo povedať
FAIL
» www.birdz.sk/webka/kevin/fot...
ale spolužiačka je najtichšie dievča, aké som v živote videl
@marosko81 teda to si my napisal tak to sa ti teda fakt podarilo
Dysgrafik nevie písať pekne, ale spisovne môže vedieť
--
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili iba to čo vedia. (Karel Čapek)
a na vysokej som tiež mala takého spolužiaka. on bol až tak tichý, že som mu čosi vyše troch semestrov hovorila Peter namiesto Ivan. A on nič nepovedal!