ahojte ..chcela by som sa spýtať v čom robite s grafikou...nemylsím len nejaké tie grafické editory tych mam milion ale tak ze dizajn napr najkeho casaka bo plagat na nastenku abo take
@beautiful-disgrace dajme tomu ze robim skolsky casak baby mi poslu hole clanky a ja to davam do priatelnej formy a chcem nato nejaky program lebo to by bolo aisk blbbe cele robit vo photoshope(co ani nemienim) a zasa ked to do wordu nahadzem tak mi tu furt ked neico pridam prehadze proste a ucitel spominal indesign od adobe stahujem ho len no to kus trva tak sa snazim najst priatelnejsie riesenie
si najdi na nejakom piratskom servery nejaky novianrsky obycajny jednoduchy program, ide to , ten server anpr. the pirate bay, ja aj toolbar ale aj obyc.stranka...tak mopzno to,
A prave ten dizajn ci ako to nazyvas sa robi v tych 2D grafickych editorov, len treba mat dobru myslienku, fantaziu a ono sa to potom spravi v tom 2D grafickom editore
@12 a @14 neviem ci ste pozadu ale ja mám photoshop final uz dobru chvilku.... neviem ci je aj sam ale ja ho mam z adobe master collection... a tam je final pokial vim a mam ho asi mesiac ... neviem mozno 2
@14michelle03 - ten školský časák čo spomínaš, tomu sa hovorí "zalamovanie", alebo "DTP" (desktop publishing), a robí sa to napr. v Adobe InDesign, alebo Quark XPress.
@all - neviem či ste všetci pozadu, ale vo photoshope asi zalamovať nebudete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vynimocne Gimp
ale inak win7 ma premakany skicar ktori ma prekvapuje den co den cize len odporucam
A prave ten dizajn ci ako to nazyvas sa robi v tych 2D grafickych editorov, len treba mat dobru myslienku, fantaziu a ono sa to potom spravi v tom 2D grafickom editore
@all - neviem či ste všetci pozadu, ale vo photoshope asi zalamovať nebudete