newim čo mam robit... mam 175 cm oproti ostatnym som dost vysoka ale viac mi vadi ze oproti trupu mamm prilišš dlhe nohy...viem že sa vzdy nieco najde niekto ma kratke nohy ine dlhe atd. ale nemohli by ste mi poradit jako by som sa mala obliekat ? ...aleb
175 na 15r. dievca je celkom dost, ale tak isto by si sa stazovala keby mas 150...
tym chcem naznacit aby ste uz konecne prestali vsetci picovat na to ako vyzerate (hlavne dievcence) a aby ste sa s tym naucili zit, lebo inak to NEBUDE...
mám 180 cm, tiež dlhé nohy, ale v živote som ich neporovnávala s dĺžkou svojho trupu. a myslím, že s obliekaním by ti mohli poradiť isté časopisy, my sme laici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tym chcem naznacit aby ste uz konecne prestali vsetci picovat na to ako vyzerate (hlavne dievcence) a aby ste sa s tym naucili zit, lebo inak to NEBUDE...
po prve este si vo vyvoji ;o)
po druhe i sklenarikova ma dlhe nohy a pozri kde je ;o)
po tretie s obliekanim ti ja nepomozem.. obliekaj sa tak, ako sa ti paci, a je ti pohodlne ;o)
po stvrte nemaj komplexy z toho ako vyzeras, kazdy sme nejaky a najlepsie je ked sa s tym zmieris, lebo to nezmenis
po piate NEMAJ KOMPLEXY ;o)
teda aj ja mam dlhe, ale nemam s tym problem
mám 180 cm, tiež dlhé nohy, ale v živote som ich neporovnávala s dĺžkou svojho trupu. a myslím, že s obliekaním by ti mohli poradiť isté časopisy, my sme laici
ako ja som so sebou spokojna(aj ked mam len okolo 161) ..
aspon nemusis nosit vysoke opatky