Môže sa obmeniť,ale nie úplne zmeniť .Aj to závisí len od toho do akej miery sa je ochotný chlapec zmeniť kvôli tebe,čiže láska a podobne,ale vždy to tam trochu bude.Nikoho sa nedá len tak úplne vymeniť,ono to v ňom ostane to sukničkárstvo,ale môže ho kvôli tebe potláčať a kontrolovať sa a to často stačí,keď si vezmeš do úvahy že to robí kvôli tebe .
kedy sa to naucite? ludia sa nemenia, muz ostane muzom aj ked sa prezlieka za zenu,, zena ostane zenou aj ked nema prsia, macka ostane mackou aj ked ju naucime aportovat,
Ako niekto kto ešte rastie, môže byť dlhoročným sukničkárom....? - iba ak by sme to mysleli poriadne metaforicky.
- A sukničkár - že by sa naozaj zmenil? V horizonte koľkých týždňov, mesiacov, či nebodaj rokov to dotyčný "už" vydržal....? - ale toto všetko vychádza z môjho názoru, že na zmenu neverím! Na druhej strane - všetky pravidlá majú svoje výnimky (a teda ani tie "moje" nie sú výnimkou), čo ich však nijako nemení....
Áno, bolo to myslené metaforicky. Sukničkári sú ako malé deti. Sú typy, ktoré chvíľu vydržia s jednou hračkou, ale potom vo výklade uvidia ďalšiu a zrazu im duša piští po tej. Niektorým nestačí jedna hračka za čas, preto ich musia mať viac naraz. Keď vyrastú, hračky ich prestanú baviť a obzerajú sa radšej po serióznejších veciach. Ak teda neberieme výnimky ako mentálne postihnuté deti, ale to zasa nechcem byť veľmi krutá.
Ja zasa verím, že človek sa môže zmeniť, všetko je len vec názoru. Tvoj ti neberiem, ale nezosmiešňuj môj, ak práve nezapadá do tvojho systému.
A neboj sa, vydržal to už dosť dlho. A ešte stále sa drží.
@lilnicole - Prepáč. Nebol to práve zámer zosmiešniť Teba ako človeka! Ale mi prišlo úprimne srandovné: "Vyrástol a prešlo ho to." Slovo "prešlo" ako synonymum...
Ja viem, že dievčatá v Tvojom veku už majú svoje názory, lásky, postoje... a ja nemám právo Ti vôbec radiť- navyše rady zaľúbeným sú aj tak na prt.... Ale buď opatrná! Naozaj. Nehovorím to z pozície mojich "systémov", ale skúseností. Vďaka nim aj viem, že systémy v týchto veciach nefungujú. Ale bohužiaľ najmä prírodné zákony... Samozrejme, že človek je schopný veľkých "obratov" vo svojom živote, v správaní... Ale nebýva to vďaka zamilovanosti, ale vďaka úderom a bolestiam... No, asi sa Ti to zdá riadna somarina - aj Ťa chápem... A navyše čas ukáže, komu dá za pravdu. Nech to vidíš teraz akokoľvek - nemám dôvod Ti nezaželať veľa šťastia, každý s takýmto partnerom si myslím, že ho potrebuje..
@manajas To ako si prišla na to, že som doňho zaľúbená? Nie, nie som je to človek, ktorého poznám už veľmi dlho, nie niekto s kým "randím" Ale to nevadí, mohlo to vyzerať tak, že obraňujem svojho "priateľa".
Ale áno, myslím si, že máš pravdu, presne preto verím, že ľudia sa dokážu zmeniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@minato23 ...že?! xP
Ako niekto kto ešte rastie, môže byť dlhoročným sukničkárom....? - iba ak by sme to mysleli poriadne metaforicky.
- A sukničkár - že by sa naozaj zmenil? V horizonte koľkých týždňov, mesiacov, či nebodaj rokov to dotyčný "už" vydržal....? - ale toto všetko vychádza z môjho názoru, že na zmenu neverím! Na druhej strane - všetky pravidlá majú svoje výnimky (a teda ani tie "moje" nie sú výnimkou), čo ich však nijako nemení....
Ja zasa verím, že človek sa môže zmeniť, všetko je len vec názoru. Tvoj ti neberiem, ale nezosmiešňuj môj, ak práve nezapadá do tvojho systému.
A neboj sa, vydržal to už dosť dlho. A ešte stále sa drží.
Ja viem, že dievčatá v Tvojom veku už majú svoje názory, lásky, postoje... a ja nemám právo Ti vôbec radiť- navyše rady zaľúbeným sú aj tak na prt.... Ale buď opatrná! Naozaj. Nehovorím to z pozície mojich "systémov", ale skúseností. Vďaka nim aj viem, že systémy v týchto veciach nefungujú. Ale bohužiaľ najmä prírodné zákony... Samozrejme, že človek je schopný veľkých "obratov" vo svojom živote, v správaní... Ale nebýva to vďaka zamilovanosti, ale vďaka úderom a bolestiam... No, asi sa Ti to zdá riadna somarina - aj Ťa chápem... A navyše čas ukáže, komu dá za pravdu. Nech to vidíš teraz akokoľvek - nemám dôvod Ti nezaželať veľa šťastia, každý s takýmto partnerom si myslím, že ho potrebuje..
Ale áno, myslím si, že máš pravdu, presne preto verím, že ľudia sa dokážu zmeniť...