moj nazor je asi taky ze je to skoro jedno, co sa tyka reputacie gympla tak to ziadna vyska nezohladnuje pokial viem, a inde to tiez nejak extra nezavazi povedala by som. A pokial ide o narocnost tak to nezalezi ani tak od skoly ale skor akeho ucitela schytas, vsade sa najdu taki co na predmety seru a zas aj taki co to beru moc vazne
súhlasím s @3 ..mám kamošku na vazovovej, síce na imatrikulačkách prišla sanitka po jej spolužiaka, kvôli otrave alkoholom, ale inak si nesťažuje a potom je celkom fajn Metodova (máš tam aj FRJ bilingvál) a Groslingova (matematické)...ale na Gymnázium Jura Hronca (GJH) nemá nič...
@ssnehulienka Ich IB je zhruba na urovni nasho gympla... Mozno malo lepsie. A hodnotis to na zaklade tvojich dojmov ked si tam bola debatovat a to je dost subjektivne. Na zaklade maturit boli na tom horsie.
@corwinuss Nehodnotím to na základe toho, že som tam bola debatovať, preboha. S niekoľkými ľudmi odtial sa priatelým už dobrých pár rokov, strávla som s nimi niekolko tyzdnov na kde akych taboroch, seminaroch, turnajoch... a fakt mam k nim obdiv.
@ssnehulienka Jediný smerodajný údaj je externá maturita. Dobre IB do toho netahajme kedze ma ine skušky a nepatri do nášho systèmu ale externa maturita jedina poukazuje ktory gympel je lepsi a ktory horsi. Mam kamosov aj na cirkevnych gymploch ktore tak radi sundavame a mozem povedat ze k nikomu na nasej skole nemam taky obdiv ale stale proste nevravim ze ten gympel je preto lepsi...
@ssnehulienka A ked sme uz pritom GJH tak si to rozoberme. Je to obycajne realne gymnazium kde väcsinou ziak nemusi robit pohovory. Staci mu mat dobry monitor alebo priemer 1,0 alebo ako to je. A u nas piznam kopu takych co sa ku nam nedostali... Takze aj toto za nieco hovori. Samozrejme mozem sa mylit ale len sa snazim dat veci na pravu mieru. Ib je uz nieco ine. To uznavam to je vyssia liga.
Ja sa nechcem hadat ale nedavas mi tu ziaden OBJEKTIVNY fakt typu percentyl skole v externej maturite zo sj aj a mat... Za skolu vravia vysledky a nie dojmy jednotlivca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale osobne hodnotim za the best, a myslim ze nie som jedina, GJH, C.S. Lewisa a tiež Metodova nie e zle...
ale najlepší sú GJHáci!
Aj ja tam idem robiť prijímačky a na koľko si zhruba napísala monitor???
ty?
A aký si dávaš druhý jazyk?
see u na primačkach zlato