Mám taký vážny problém, kt. sa začal dnes keď som odchádzala zo školy. Na schodisku som stretla profesorku (v ten deň 1. krát) a pozdravila som sa jej dobry deň, lenže spolužiak sa pozdravil dovidenia. A z toho som maximálne zmätená. Preberala som to už s
To mas jedno nie? Ja som sa raz pozdravil mojej susede vecer, dobre rano.Sa mi vzdycky siamla. A potom rano som sa jej zdravil dobry vecer. to mas jedno. Hlavna vec, ze sa pozdravis. Poved profesorke.Caw alebo ahoj a mas to vybavene
Po prve to ma sjedno hlavne je sa slusne pozdravit a to je jedno ci to je ucitelka co mas rad alebo stara kur..a co ta neznasa(v tom pripade jej este spravis vecsie nervyň
a podruhe:Taketo temy si riesv kukovej poradni alebo v lamparni,neviem ako ta mohlo preboha napadnut jebnut to do fora Filozofovanie.
Alr nic proti vyjadruj sa ako chces a kde cjces,tu je to teraz aj tak uz jedno.
no neviem mne na tom nikdy extra nezalezalo ja hovori dobry den rano na obed aj vecer ale uz sa nemozem dockat ako po mature jednemu kktovi poviem chod do pici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a podruhe:Taketo temy si riesv kukovej poradni alebo v lamparni,neviem ako ta mohlo preboha napadnut jebnut to do fora Filozofovanie.
Alr nic proti vyjadruj sa ako chces a kde cjces,tu je to teraz aj tak uz jedno.
mno, ja by som nezdravil vobec...