Dobrý deň, potrebujem kvalitný mobil dotykový do 300 eur aby mal pekný dizajn a kvalitné funkcie
Potreboval by som kvalitný dotykový mobil ,ktorý by mal bezproblémové pripojenie na vi fi sieť ,aby mal dobrý signál nie slabý aby s nim neboli žiadne problémy aby mal dobrý foťák keď s ním urobím nie jaké fotky aby boli kvalitne v mobile a zároveň ab
Kúp si iPhone Ja mám skúsenosti niekoľkoročné a všetko by vyhovovalo Akurát je krehký A cenu fakt neviem, takže to jediné neviem Ale aj 3-ka bola super a 4-ka má akurát grafiku kvalitnejšiu, točí videá a plus pár ďalších vymožeností Jediné zlé na iPhone je, že to nemá bluetooth taký... aby si si posielal hudbu. Len taký, aby si si cezeň pripojil slúchadlá alebo aby si cez bluetooth išiel do pc ale nedajú sa posielať songy.... aspoň myslím Ale to je jediné, čo mi na ňom chýba. No a aj keď je veľa haterov, ja som s iPhonom plne spokojná Ale celkovo- nemáš veľké nároky A vifi je asi wi-fi, že?
Nokia N8. Ma svoje muchy, slabsiu vydrz baterky, ale ma neskutocny fotak. Kvoli nemu som si ju vybral - povodne som chcel fotoaparat, ale N8 robi lepsie fotky ako bezne lacne kompakty + uklada do fotiek GPS suradnice) Dokonca sa k nemu da pripojit standardna klavesnica+mys a ma HDMI vystup. » www.heureka.sk/exit/talkive-sk... - najlacnejsie tu za 233 evri. Pevna konstrukcia, gorilla glass displej (neposkriabes ani klucmi), kvalitna navigacia...po 5 mesiacoch nemam v podstate co vytknut a za tie peniaze je to no-brainer.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
alebo
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
Kolko MPX fotoaparat? dotykovych je velmi vela.
Neviem co presne hladas.
» www.alza.sk/mobilne-telefon...