@popolcek to som mala aj ja, ale pri problémoch chrbta by som sa bála čokoľvek spraviť, vzhľadom na to, že športová má byť uvoľňujúca masáž
@alysia moja kamarátka založila veľmi dobré masážne štúdio, lenže odkedy je tehotná, tak nemasíruje. v každom prípade sa jej môžem opýtať, či by vedela niekoho odporučiť.pohybuje sa v tom už pár rokov, tak myslím, že sa vyzná
@grietusha o tej my hovorila @h8u , teda asi myslíme tú istú, no kebyže nie je tehotná tak idem k nej
Ak by si bola taká dobrá tak sa opýtaj dík presne to chcem, niekoho kto sa do toho vyzná a vie niekoho dobrého odporučiť, lebo masérov je v Brne sa mi zdá veľa, len ktorý je dobrý? to je otázka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@alysia moja kamarátka založila veľmi dobré masážne štúdio, lenže odkedy je tehotná, tak nemasíruje. v každom prípade sa jej môžem opýtať, či by vedela niekoho odporučiť.pohybuje sa v tom už pár rokov, tak myslím, že sa vyzná
Ak by si bola taká dobrá tak sa opýtaj dík presne to chcem, niekoho kto sa do toho vyzná a vie niekoho dobrého odporučiť, lebo masérov je v Brne sa mi zdá veľa, len ktorý je dobrý? to je otázka