Dobrý večer, môžem vás poprosiť o pár minút vašej pozornosti?
Ahojte. Volám sa Robert Load a som spisovateľ.
Píšem príbehy miešajúce realitu s fikciou, drink, ktorý nie každému chutí. Román Systém vs. Vzbúrenec si plánujem vydať sám, bez vydavateľstva, k čomu mi môžete pomôcť aj vy. Nathanielov príbeh budem uverej
Fuuu tak teda kritizovať prózu do toho sa často nepúšťam, ale toto by som rád skúsil. Takže v prvom rade mi to príde, že si toho veľa nenapísal za svoj život a čo viac asi si to neveľmi podroboval kritike keď s týmto skúšaš rovno preraziť. Píšeš totiž, aspoň na môj vkus chaoticky, napríklad miešaš opis tam kde mi to veľmi nesedí a celkovo to vytvára dosť kŕčovitý dojem a nie len to, nemáš asi ani veľmi zvládnuté opisovanie, napríkllad ako môžu tiene mohutnieť a zároveň chábnúť? Ďalšia vec, prečo predstavíš Jaceka a Petera celým menom vo vytvorenom priestore na tom, ale potom sa rozhodneš že Dianu a Nathana predstavíš za pochodu, Dianu do konca v tej istej "scéne" Tiež pár klišé ako napríklad žena v tielku a maskáčových nohaviciach. Nesedia mi mená ľudí, kde ide Nathaniel, Peter, Diana a Jacek do budovy nad ktorou svieti Baťa. K zbraniam sa radšej nevyjadrujem len ti proste odporučím nazývať ich puškami, alebo samopalmy, niekedy je zbytočné konkretizovať a hneď opisovať a predstavovať. K ďalšiemu klišé- Vyvolený? Ako fakt? A rovno v prvej kapitole? Tiež akosi nevytvorená atmosféra, ako to, že obyčajný ľudia, o ktorých očividne nemajú potuchy ani vzbúrenci, vedia, kedy majú ísť srať aby ich nevideli satelity? Ako to, že si niekto všimne chýbajúcu budovu, až takým debilným štýlom? ach jaj, no radšej už dosť, neni to proste podľa mňa dobré, zo subjektívneho, ale aj z objektívneho hľadiska, mal by si radšej zapracovať na tom čo máš a zapojiť sa s tým do nejakých súťaží, dumky podvečerné tuším mali dokonca kategóriu v ktorej ti ako víťazovi vydali knihu. Takto je to podľa mňa zbytočná námaha a vyťahovanie peňazí z ľudí. Teda aspoň zatiaľ, určite byť tebou a som odhodlaný vydať takýmto spôsobom knihu podrobujem sa kritike, ale úplne maximálne a najlepšie od kompetentných ľudí a až potom tvorím niečo čoho prezentovaním si už vyžadujem priamo investíciu. Tak či tak veľa šťastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» ideasstarter.com/...
» www.lulu.com/...
A @1. xD