uspech v skole a neskor v praci (robit to, co ma zaujima a neustale sa zlepsovat), par peknych priatelskych vztahov s ludmi v mojej blizkosti, vela skvele prezitych chvil, spoznavanie sveta a nakoniec pocit, ze som nezila zbytocne
šťastne precestovať svet, zložiť niekoľko sonát a klavírnych koncertov a spokojne prežívať v rodine.
(ešte by som pridala celostvetové 85%tné obmedzenie odlesňovania a masové zasadzovanie nových stromov po celom svete)
mám dobrý život teraz.... okrem školy robím to, čo ma baví... mám rada udí, ktorí majú radi mňa a trávime spolu čas alebo robíme to, čo chceme...... krásne
láska a zážitky sú pre mňa najdôležitejšie, keby mám v 85-ke pri sebe človeka, ktorého milujem a aj on miluje mňa a veľa sme si toho spolu prežili, viem, že to bol dobrý život...
tak vlastne vsetko co si napisal a tie zazitky asi take ze chodit po svete , chodit na svetovy futbal zit niekde inde ako zijem mat okolo seba normalnych a dobrych ludi a proste co ja viem vsetko mozne ale tak to sa lahko pise a tazko vykonava a samozrejme k tomu dobry chlast drogy fajcivo
pre mna je to spokojnost s prítomnostou. to jest. či už to zahrna lasku partnersku alebo naopak slobodu,nezavislost,karieru,peniaze,cestovanie,školu,hocico,tak vzdy ide o to mať v danej chvili radost,tešiť sa na niečo a byt spokojný s aktuálnostou
a doteraz sa mi to darí,kazda faza mojho zivota mi vyhovovala a vyhovuje,keby to tak nebolo,proste sa snazim to zmenit to je moj recept na stastie. neznasam to,ked sa niekto stazuje na osud,whatever a caka so zalozenymi rukami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
(ešte by som pridala celostvetové 85%tné obmedzenie odlesňovania a masové zasadzovanie nových stromov po celom svete)
tomu by som povedala dobrý život.
Vesmír mam rad radšej by som šiel do vesmíru ako napr dostať 50 000 EUR a ostať tam aspoň týžden a bol by som štastny
Na niečo také je potrebne nieaky veľký sponzor a roky skúsenosti je to velmy nebezpečne hlavne ak sa dostaneš do rotácie môžeš stratiť vedomie
a doteraz sa mi to darí,kazda faza mojho zivota mi vyhovovala a vyhovuje,keby to tak nebolo,proste sa snazim to zmenit to je moj recept na stastie. neznasam to,ked sa niekto stazuje na osud,whatever a caka so zalozenymi rukami