Riešim dilemu. Bývam na intráku a proste ... je to tu zlé. Nechce sa mi rozpisovať, že prečo, proste tu zostať nechcem. Od oktobra uvažujem nad dochádzaním, lenže je tu ten problém, že moje mesto je relatívne dosť daleko. Autobus by mi išiel 6:10, tu by s
Ked ta to tam nebavi tak kazda ina moznost je super, nezostavaj tam, intraky su jedna z najhorsich veci, ake len mozu byt, chlast, drogy, frisko odtadial a pekne dochadzaj
ja dochádzam do školy a cesta mi trvá asi tak 30 minút. takže vstávam ako väčšina ludí o 6:00 autobus mi ide 7:00
keď mám nultú alebo rannú prax vstávam o hodinu skôr a to zvyknem mávať problémy hlavne ked je zima nie je to extra super ísť na šiestu na bus ... a v škole mi to v pohode tolerujú, niekedy aj púšťajú skôr ked poviem, že sa ponáhlam na bus
to máš super že ti dali intrák ke´d bývaš tak blízko...jaaaj ty si stredná škola..no ja som 6 rokov dochádzala na gympel tak že z jednej strany Bratislavy na druhú a trvalo mi to hodinu..niekedy aj viac..v škole meškanie vždy rešpekovali, teda museli....aa ked chodíš medzimestskými busmi, resp. SADkou tak nebudeš až tak meškávať.-v rámci mesta boli stále nehody zápchy, rozthhnuté troleje atd..A radsej napíš čo ti na tom intráku tak vadí, že chceš odísť, skôr s tým ti poradíme ako s týmto...
@najivna@abbey4real Intráku šancu dám do konca septembra a potom to už musím riešiť, lebo sa mi to tu proste nepáči. Nechcem sa mi rozpisovať dôvody, neviem, ako je to na ostatných, ale mne sa tento životný štýl nepáči.
zvladala, len si musis zvyknut.. ja cestujem asi 45 minut busom / 35 ? minut autom a potom este trolejbusmi a cez prazdniny som chodievala hokopy asi hodinu a pol cesty a dalo sa to prve tyzdne je to unavne ale na to je vikend..
@erika178 to chceš tam dochádzať? :o veď to je dosť ďaleko, nedalo by sa nájsť iný intrák, keď tento ti nevyhovuje ? ja chodím do PD do školy- obchod a služby
ahá , tak v tom prípade by som ešte počkala do konca mesiaca a ak by som si nezvykla tak by asi neostávalo nič iné ako dochádzanie
ale ak máš v budúcnosti plány ísť na výšku tak sa tomu intrákovému životu nevyhneš, síce tam je to vo viacerích veciach iné ako na stredoškolských intrákoch ale aspoň by si už bola zvyknutá
a ešte byť tebou tak by som si poriadne zistila spoje aby sa nestalo že budeš musieť čakať na bus aj hodinu
cestujem každý deň -.-" už 3tí rok bez problémov a keď oznámim že budem meškať tak ma chápu .... bývam od BA asi 40km a to musím ísť prvé busom a potom vlakom
@erika178 ja som sa po 4 rokoch vykaslala na intrak a piaty som dochadzala a vyhovovalo mi to tiez..vstavala som sice 4:50 aby som stihala mestsku do Vrutok vlak do Cadce a prisla som 7:15...bola som trochu unavena rano..hlavne hladna D ale zdal s ami to aj tak lepsi sposob ked ma to na intre uz nebavilo vela ludi dochadza aj hodinu (koli dedinacom) a v pohode ide o to ci ta to bude bavit a ci niesi spachtoska
som tretiak cestujem s toho 1 a pol roka ... 1 a pol som bol na intráku ... mám to dosť ďaleko Vlak Vlak Autobus ... vstávam o 5:30 v škole som 7:40 cca ... a zvládam to v pohode baví ma to viac ako na intri .. aj keď rád sa tam vrátim
tri rok som strávila na intráku, v štvrtáku som dochádzala... jediné, čo ľutujem, je fakt, že som si dochádzanie nevybrala už skôr.
bus mi chodil ráno o 5:40 a do mesta, kde som mala školu, som prichádzala niečo málo pred siedmou (keď som išla na nultú alebo prvú. na druhú som chodila busom o pol deviatej). únavné to občas naozaj bolo, nie len zo začiatku. ale mne to vyhovovalo, hlavné bolo, že som sa zbavila intrákového časového obmedzovania a bola som viac so spolužiakmi/kamošmi aj po škole, čo sa počas troch intrákových rokov stávalo minimálne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
casom si zvyknes (na intrak) nevymyslaj blbosti
ja dochádzam do školy a cesta mi trvá asi tak 30 minút. takže vstávam ako väčšina ludí o 6:00 autobus mi ide 7:00
keď mám nultú alebo rannú prax vstávam o hodinu skôr a to zvyknem mávať problémy hlavne ked je zima nie je to extra super ísť na šiestu na bus ... a v škole mi to v pohode tolerujú, niekedy aj púšťajú skôr ked poviem, že sa ponáhlam na bus
ale byť tebou ešte dám šancu tomu intráku
ale ak máš v budúcnosti plány ísť na výšku tak sa tomu intrákovému životu nevyhneš, síce tam je to vo viacerích veciach iné ako na stredoškolských intrákoch ale aspoň by si už bola zvyknutá
a ešte byť tebou tak by som si poriadne zistila spoje aby sa nestalo že budeš musieť čakať na bus aj hodinu
@abbey4real Však ja chcem počkať do konca septembra a potom to tak riešiť od oktobra.
Som sa pomylila, myslela som to tak, ze cestujem hodinu + cesta na stanicu a zo stanice = minimalne hodina a pol
treba si len zvyknut
bus mi chodil ráno o 5:40 a do mesta, kde som mala školu, som prichádzala niečo málo pred siedmou (keď som išla na nultú alebo prvú. na druhú som chodila busom o pol deviatej). únavné to občas naozaj bolo, nie len zo začiatku. ale mne to vyhovovalo, hlavné bolo, že som sa zbavila intrákového časového obmedzovania a bola som viac so spolužiakmi/kamošmi aj po škole, čo sa počas troch intrákových rokov stávalo minimálne..