Tak už sme tu zarábali na všetkom od státia na vedre a do kravy pchania cez ochutnanie vlastného hovna až po 20-sekundoveho podržania slavikovho penisu v ústach (akurát nechať dievča zajazdiť na stehne, nech sa spraví, bolo myslím grátis), tak prečo nie aj toto?
Bola som už pri pôrode ... keď moja sestra rodila . A bábätko( synovca ) som obliekala ja . Taktiež som mu nechty ostrihala . Joj bol to neopísateľný pocit a zážitok . Ale už by som nešla ... bála by som sa
@patrixo no veď o to ide .. take strachy som zažila že som z toho mala traumu asi rok
Keďže dieťa nešlo von a museli použiť akési prístroje
Jej muž tak zmatkoval že vybehol von zo sály na vzduch lebo to už nezvládal . Ale ono to všetko dopadlo dobre
A maly má vlasy po mne “Kučeravec” maly je to
....
A myslím že by si neodpadol len by si si svoju ženu cenil preto viac . Keďže porodiť dieťa nie je sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
hej no, tak za pajcku by som to skusil.. ale fakt by som sa bal ze by som tomu malemu ublizil
Keďže dieťa nešlo von a museli použiť akési prístroje
Jej muž tak zmatkoval že vybehol von zo sály na vzduch lebo to už nezvládal . Ale ono to všetko dopadlo dobre
A maly má vlasy po mne “Kučeravec” maly je to
....
A myslím že by si neodpadol len by si si svoju ženu cenil preto viac . Keďže porodiť dieťa nie je sranda
Ale ako bolo spomenuté, morčaťu nie je problém, takže pokiaľ sa novorodenec bude správať ako morča, asi by to šlo