Jasne, našli sa vínimky, ale tak keď 1 z 25 robil problém, tak sa na neho prosto dlabalo, ale vieš, prečo sa dalo dohodnúť, lebo výrazne prevažovali chalani, s babami sa nedohodneš, tie sú ufrflané a vždy každá chce niečo iné
Hlasovalo sa. Triednej sme predložili návrhy a potom sa o tom hlasovalo. Inač keď sme sa potrebovali dohodnúť na niečom slovne, tak sa vždy trieda rozdelila na dva tábory a nedohodli sme sa
boli sme čisto dievčatá a boli to 4 roky neustálych hádok, intríg, faloši a tie hádky pretrvávali až po stužkovú sa čudujem, že sme zmákli program a že sme sa dohodli ešte aj na dozvukoch (aj to sme šli len polovička)
pamätám si dokonca, že raz, keď sa o niečom hlasovalo a jeden chalan zistil, že ruky zdvihli aj (konkrétne) baby, tak chalanom nahlas povedal, aby dali ruky dole, tak všetci dali ruky dole, bez ohľadu na to, čo chceli, proste preto, aby hlasovali opačne
celé štyri roky sme sa hádali ako psy a najviac sme sa báli čo to bude za masaker keď sa budeme musieť dohodnúť na stužkovej, tričkách, oznamkách...a paradoxne vtedy to šlo ako po masle
sme druháci,ale nikdy sme sa na niečom nedohodli všetci. Vždy za tým boli hádky,ohováranie atď... som vážne organizačný typ a rada sa toho chopím a očakávala som istú dávku vďaky,ale vždy som sa dočkala len dodrbania za všetko :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov