ja mam na to taky nazor, ze clovek sa nemeni.. on sa iba prisposobuje danym podmienkam, situaciam, napriklad aj novej partii, do ktorej chce zapadnut.. ako clovcek ostava taky isty.. akurat sa prisposobuje .. a to niekto nazve, ze sa zmenil... tak to vidim ja
Clovek sa nemeni, niektore jeho crty prosto zmenit nedokaze. Moze zmenit vyzor, spravania a na nejaky cas aj potlacit urcite svoje "ja" ale to len na urcity cas. Takze podla mna sa clovek radikalne zmenit nemoze, dokaze zmenit urcite "veci" na sebe ale aj to chce cas a nejde to len tak.
neda sa zo dna na den...behom par dni,tyzdnov zmenit svoj nazor,spravanie,postoje atd je uz realne...velka zmena cloveka sa s clovekom nestane len tak behom dna,kym si prehodnoti v hlave svoje myslienky a to co chce a nechce clovek,ci sa chce zmenit...poznam z vlastnych skusenosti
urcite sa to da, mam to vyskusane sam na sebe, a staciilo par minut a jedna silna spomianka, a som pochopil aky som bol co som robil zle a tearaz som jako ne ja, ..tazko s ato vysvetluje..
a viem, čo máš na mysli..sú stavy, keď ráno človek vstane, je nabitý úžasnou dávkou energie, okamžite sa pusti do práce, ktorú ignoroval dovtedy, všetko mu ide odruky, všetko je akoby v rovnováhe...ale je to bohužiaľ dočasné...ja napríklad nikdy nezabudnem na ten pocit, keď som vstala v prvý januárový deň tohoto roku, bola u mňa aj kamoška, napadol krásny čistý sneh v hrubých dávkach, keď kamoška odišla, otvorila som dokorán okná, dýchala fantastický vzduch, kývala som jej s pocitom, že ju dlho neuvidím, ale už vtedy so msa tešila na naše najbližšie stretko a čuduj sa svete s toľkou energiou som sa pustila do učenia vskutku idiotského predmetu, čakal ma najhorší mesiac, aký som kedy mala, čakal ma ešte aj lekár, a ešte som cely deň chodila s myšlienkou, že tento rok bude výnimočný tak, ako ten prvý deň...no zatiaľ to tak vyzerá, že aj je a to fakticky z každého aspektu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Určite nieeee
To ze sa niekot zmeni zo dna na edn sa da,ale je toextrem...vsetko chce cas...
Treba dospiet,spoznat seba sameho,uvedomit si kto valstne som a kam chcem ist...
Ide o to,ze sa vela ludi este len hlada,skusa rozny sposob zivota aby nasli to spravne stastie.
a viem, čo máš na mysli..sú stavy, keď ráno človek vstane, je nabitý úžasnou dávkou energie, okamžite sa pusti do práce, ktorú ignoroval dovtedy, všetko mu ide odruky, všetko je akoby v rovnováhe...ale je to bohužiaľ dočasné...ja napríklad nikdy nezabudnem na ten pocit, keď som vstala v prvý januárový deň tohoto roku, bola u mňa aj kamoška, napadol krásny čistý sneh v hrubých dávkach, keď kamoška odišla, otvorila som dokorán okná, dýchala fantastický vzduch, kývala som jej s pocitom, že ju dlho neuvidím, ale už vtedy so msa tešila na naše najbližšie stretko a čuduj sa svete s toľkou energiou som sa pustila do učenia vskutku idiotského predmetu, čakal ma najhorší mesiac, aký som kedy mala, čakal ma ešte aj lekár, a ešte som cely deň chodila s myšlienkou, že tento rok bude výnimočný tak, ako ten prvý deň...no zatiaľ to tak vyzerá, že aj je a to fakticky z každého aspektu
myslim,ze clovek sa zmeni len v pripade,ked zazije nieco silne emocionalne...ci uz stresujuce,alebo radostne...ale nieco silne...