ja som si to dnes lebo sme pisali tazku pisomku z matiky strasne ma zaujima ci som dokazala tu pisomku napisat na aspon trojku lebo to velmi potrebujem.dokazala som to?
ked ma caka v skole strasne tazky den cize kazda streda rano ked sa obuvam si pisem do kalendara na mobile "bla,bla s toho pisomka nebude,s toho ti zosit nekukne,s toho ta nevyvolala,pisomku z matiky napises na 4 co uz,z angliny bude zas kaper...bla,bla...ale dokazes to" asi mi sibe ale volakedy si to pisem do telefona a potom sa tym psychicky v skole podporujem a snazim sa brat cele vyucovanie optimisticky dost takze alebo ked som mala ist na svadbu,to bol tiez dobry stres ale dokazala som to
frerika, mne raz po stresovom dni, keď som bola dosť chorá a musela som behať!!! po Košiciach v chladnom počasí s krehkými zapálenými mandľami a nosovými dutinami, prišla celá zapálená, ale už s úľavou k docentke, ktorá je už staršia a niečo má za sebou, a povedala mi: no vidíte, a to ešte neviete, koľko toho človek dokáže, keď sa zaprie, a to aj vtedy, keď by to nepredpokladal...preto radšej nepredpokladaj, ale rovno sa do toho daj, a môžeš byť ešte prekvapená...
ja som si ju polozila napr. ked som sla skocit bungee-jumping a na zaciatku som bola hrdinka ze: shak to je pohodaaaa, 30m neni velaaa ale ked som dosla hore, uz reci skoncili a potom som poprosila toho ujka aby ma postrcil lebo sama by som to nedokazala asi ale nelutujem
no, povedať chalanovi, že ho looobkaaam by som mala problém aj ja a musela by som sa velice silno presviedčať o tom, že to dokážem looookaam ťa to je aké bohové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dokážem to- to si nevravím skoro nikdy
no, povedať chalanovi, že ho looobkaaam by som mala problém aj ja a musela by som sa velice silno presviedčať o tom, že to dokážem looookaam ťa to je aké bohové
no nie? predstav si MŇA ako hovorím: looobkam ťa, cmaq
ach ježiši
@18 vedela by som si to predstavit.zlate