nemám s tým problém, mám rozčítaných asi 5 kníh 2x beletria a 3x čo sa týka osobného rozvoja či stravy... čítam podľa nálady
a seriály to isté, podľa nálady, takže mám rozpozerané asi 3, jeden vážny, ďalší komický a tak
Viacero knih?
Mozno sedem, ci osem naraz. Myslivectvo, priprava na ZP, strelne zbrane, jak sem vyhral valku, zlocin z cias CK F Jozefa, sedemnact orieskov A. Christie, rozmarne leto, predpis Z1...
Mám veľa rozčítaných kníh aj rozpozeraných seriálov. Vždy si zapnem to, alebo si idem čítať to, na čo mám náladu. Nechce sa mi byť akoby viazaná na jednu knihu, či seriál a nič iné si teraz nebudem čítať ani pozerať. Problém je však to, že sa stáva, že sa mi tú knihu ani tak nechce už dočítať alebo sa nútim do toho keď ma zaujala viac iná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Knihy spravidla nie, ale momentálne mám u našich rozčítané niečo úplne iné, ako čítam doma, takže dá sa to.
seriály - nemám problém sledovať viac naraz
a seriály to isté, podľa nálady, takže mám rozpozerané asi 3, jeden vážny, ďalší komický a tak
Mozno sedem, ci osem naraz. Myslivectvo, priprava na ZP, strelne zbrane, jak sem vyhral valku, zlocin z cias CK F Jozefa, sedemnact orieskov A. Christie, rozmarne leto, predpis Z1...