na ceste sa viem hrozne vytocit. obzvlast milujem kokotov, co maju 70ku ako univerzalnu rychlost. cez mesto sa na to na teba lepi tak, ze kebyze sa dotknes brzdy, tak ho mas v kufri, ked ho pustis pred seba, vystartuje ako raketa a o kilometer dalej, za mestom, ho musis znova obiehat ty, lebo debil stale ide 70. na dozivotie by som bral vodicaky tymto ludom.
Som nielen imúnny a tolerantný, ale dokonca myslím, že je to naprosto esenciálne pre lepšiu bezpečnosť na ceste "operovať bez nasratosti" (ako. napokon, potvrdzuje napr. aj @1 ).
Nemyslím, že by sa to nejak moc zmenilo, keby som bol aktívny vodič.
V prípade "rizikových situácií" sa odovzdávam osudu, prozreteľnosti alebo tak nejak a smrti sa už asik nebojím; a v prípade zápch, kolón a podobne to zas beriem ako dosť dobrý tréning trpezlivosti, ktorú máme väčšina "Západniarov" žalostne chabú.
@notme presne to by som takych po hlavach plieskal za toto... alebo hmlíčkari.. zapnú hmlovky aj ked je viditelnost na 300m.. a potom ti idu zraky vypalit
Ak niekto urobi na ceste hlupost, pozriem sa ci to nie je zena alebo starí ludia, tí u mna maju výnimku kde si poviem ok a predycham, no inak sa viem nahnevat dost a zapicujem si pre seba ale aj ja som obcas netolerantny tak myslim ze sa to kompenzuje ze kazdy bol mlady, kazdy raz bude stary..a zeny su zeny
@patrixo ja uz som viackrat rozmyslal, ze dupnem na brdzu, poviem, ze mi do cesty vbehol pes alebo daco a necham ho, kretena, nech to cele zaplati. najlepsie by bolo mat k tomu aj scenku na videu so spolujazdcom, nieco na styl "kukaj pista, jak sa na nas ten debil lepi, natoc ho!".
píšeš že "dokážete sa nehnevať" a ako odpoveď " ÁNO, ľahko ma to vytočí" ...tam by malo byť skôr "Áno, dokážem(sa nehnevať)"
Alebo potom má byť v otázke "nahnevať" miesto "nehnevať" ... a potom odpoveď je jasná... každý sa dokáže nahnevať keď stojí v kilometrovej kolóne čo sa nehýbe.
Áno, nielen čo sa týka situácie na cestách, ale celkovo musím povedať, že mám veľmi vysoké sebaovládanie a je len málo vecí, ktoré ma dokážu bezprostredne vytočiť... Do piče, čo je s tým skurveným mobilom, zase mi nejde odoslať koment... Piči, piči, piči! Jebať ho, kokota skurveného.
Nedokážem byť v kľude, trúbim, blikám, ukazujem fakera. Každú chvíľu.
Keď som jazdila pomerne málo, dalo sa to vydržať ale čím viac som na cestách tým menej tolerantná som. Nech idú do RITI všetci fakt...
Najviac ma serú spomalení šoféri, trošíčku pršinká tak už idem 50 mimo obce aby som sa náhodou nezabil lebo som mantavé drevo. Och grr
mňa najviac vytáčajú kreténi, čo prebiehajú dlhšiu kolónu alebo v nepriehľadnej zákrute a ešte keď náhodou ide oproti auto a hentí sa ledva stihnú zaradiť.... vraždila by som...
a už viackrát som toho bola svedkom či už ako auto v rovnakom pruhu ako tí kreténi, ale aj ako protiidúce auto, čo sa muselo uhnúť...
inak nejaké bežné veci, ako že niekomu dlhšie trvá kým sa pohne na zelenú a tak mi nevedia... ale tamto čo som opísala je sakra nebezpečné a preto ma to vytáča.
haha v aute ma vedia veci rychlejsie nasrat ako normalne je to kvoli tomu, ze ked nejaky vodic zazmatkuje, tak to moze mat dost vazne konsekvencie co ma dost rozhodi a som nasrana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nemyslím, že by sa to nejak moc zmenilo, keby som bol aktívny vodič.
V prípade "rizikových situácií" sa odovzdávam osudu, prozreteľnosti alebo tak nejak a smrti sa už asik nebojím; a v prípade zápch, kolón a podobne to zas beriem ako dosť dobrý tréning trpezlivosti, ktorú máme väčšina "Západniarov" žalostne chabú.
Alebo potom má byť v otázke "nahnevať" miesto "nehnevať" ... a potom odpoveď je jasná... každý sa dokáže nahnevať keď stojí v kilometrovej kolóne čo sa nehýbe.
Keď som jazdila pomerne málo, dalo sa to vydržať ale čím viac som na cestách tým menej tolerantná som. Nech idú do RITI všetci fakt...
Najviac ma serú spomalení šoféri, trošíčku pršinká tak už idem 50 mimo obce aby som sa náhodou nezabil lebo som mantavé drevo. Och grr
a už viackrát som toho bola svedkom či už ako auto v rovnakom pruhu ako tí kreténi, ale aj ako protiidúce auto, čo sa muselo uhnúť...
inak nejaké bežné veci, ako že niekomu dlhšie trvá kým sa pohne na zelenú a tak mi nevedia... ale tamto čo som opísala je sakra nebezpečné a preto ma to vytáča.