nie ticha..ticho nieco je..ticho nieco znamena... pocit nicoho...mam na mysli to, ze nez robis cokolvek, nevnimas to.. nevnimas nic...si ako... ako keby sa zastavil cas a ty si len tak chodil....
ked mas pocit nicoho tak mas pocit, pocit je nieco cize nemas pocit nicoho...tak vlastne nemas pocit nicoho cize nemas pocit, cize mas pocit nicoho... (taj tak...
13. existuje.. ja to nazyvam pocit nicoho... pretoze je to pocit, kedy nedokazes nic spravit..na nic mysliet.. nic nevnimas...nevnimas ludi okolo, nevnimas veci, cas, povinnosti..len to, ze si...
...ja väčšinou keď som sama a v klude papám, tak vždy premýšľam,,,a zväčša pri tom zamrznem,kukám do blba a na nič nemyslím...a viem si to vychutnať...aspoň chvílu bez každodenných starostí....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
k veci: ano, len furt si to uvedomim az potom...
ani myšlienkam sa už nechce blúdiť mi hlavou.
takže..milujem tento maximálne unavený stav..a ani piť nemusím.stačí mať pred maturami .