podla man je blbost povedat ze ma clovek nedostatky...alebo ze je dokonaly.....lebo nikde neexistuje tabulka v ktorej by boli veci rozdelene do dokonalych a chybnych....
i ked je mozne..teda skor jasne..ze kazdy ma svoju tabulku.....takze je zbytocne sa o tom bavit
Dokonalosť je pre mňa celé bytie, vesmír...len sa zamyslite nad tým, ako všetko na svete do seba zapadá, nič nie je dokonalejšie, lebo nič nemôže byť vyššie ako bytie, a všetko čo poznáme spadá pod bytie, a teda ak sa niekomu niečo na svete zdá byť dokonalé, tak aj to je len súčasťou bytia, toho najdokonalejšieho čo existuje.
ked niekoho milujes pripada ti dokonaly bez ohladu na to kolko ma chyb dokoanly moze but plan dokonaly moze byt den ale ''dokonalost'' samu o sebe definujem ako prirodny cyklus ktory je naozaj dokonaly a samozerjme dokonalost je Boh aj ked v tom sa tu uz vsetci nezhodneme
presne ako Typek napisal. kazdy je dokonali pre svojho partnera. Aj financny plan musi byt dokonaly aby mohol byt dobry a priniesol zisk.
samu dokonolast chapem dobre prepracovanie niecoho ci uz planu cloveka. mam dokonalich kamaratov. dobre si s nimi rozumiem. aj tak sa da definovat.
ale zasa sa vravi, ze nikto nie je dokonali, tam by som uz mohol dodat ked sa porovnavaju ludia kotry chcu viac doakzat ako ten iny. cize tam uz ide o karierny rast. dufam, ze ste ma pochopili
No ak to zoberiem z toho uhla, ze dokonalost je to, co je bezchybne, tak dokonaly je len vesmir a vsetko to, co uz spomenul javoxy. V tom pripade nikdy nic, co vytvori clovek nemoze byt dokonale.
No ak si to zoberiem z ineho uhla...napr. ako to uz napisal kasko, ze dokonali su prenho jeho priatelia, potom je to uz o niecom inom. Lebo jeho priatelia niesu dokonali, ale zaroven su.
Jednoducho povedane, je to prilis zlozite. Alebo aspon ja to zlozito vidim
Ja som raz kdesi počula že dokonalosť neznamená že je niečo bez chyby ale že slovo dokonalý je odvodené os slova dokonať, čiže dokonalý by malo znamenať dokončený...
Ale dokonalosť ak to vezmem cez ten pôvodný význam - pre každého znamená dokonalé niečo iné...
Mimqa14: No ved lepsie ako sa podcenovat To vies " Ked som bol maly, bol som namysleny. Teraz som uz dokonaly..." A ja za to nemozem, ja som sa taky narodil(skoro)
ja by som to povedala tak. n DOKONloati sa treba stale podielat a vylepsovat. lebo je to tak ako napr. cim viac viem. vseobecne tym viac zistujem ze nic neviem. a tak je to aj s dokonalostou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Pre mna je dokonalosť výzva, nikto nie je dokonalý ale môžme sa snažiť priblížiť k tomuto stavu,nechcem ho však dosiahnuť.
Mám veľa nedostatkov,no a čo? Každý sme nejaký, je to len o tom ako sa ťa naučia iný rešpektovať a tiež ako ty ich.
Vždy je čo zlepšovať a dokonalosť znie pre mňa tak, že keď bude človek dokonalý nebude už nič robiť lebo bude mať všetko a to nechcem
i ked je mozne..teda skor jasne..ze kazdy ma svoju tabulku.....takze je zbytocne sa o tom bavit
samu dokonolast chapem dobre prepracovanie niecoho ci uz planu cloveka. mam dokonalich kamaratov. dobre si s nimi rozumiem. aj tak sa da definovat.
ale zasa sa vravi, ze nikto nie je dokonali, tam by som uz mohol dodat ked sa porovnavaju ludia kotry chcu viac doakzat ako ten iny. cize tam uz ide o karierny rast. dufam, ze ste ma pochopili
(fúú, asi začnem veriť v boha...)
pch dakomu sebavedomie nechyba Chavez a tak
No ak to zoberiem z toho uhla, ze dokonalost je to, co je bezchybne, tak dokonaly je len vesmir a vsetko to, co uz spomenul javoxy. V tom pripade nikdy nic, co vytvori clovek nemoze byt dokonale.
No ak si to zoberiem z ineho uhla...napr. ako to uz napisal kasko, ze dokonali su prenho jeho priatelia, potom je to uz o niecom inom. Lebo jeho priatelia niesu dokonali, ale zaroven su.
Jednoducho povedane, je to prilis zlozite. Alebo aspon ja to zlozito vidim
Ale dokonalosť ak to vezmem cez ten pôvodný význam - pre každého znamená dokonalé niečo iné...
Galinka: aka filozofka