poviem lebo , ja neviem , len z mamou sa hadam a to preto lebo jej umyvam riady , pomaham jej , a robim to co povie , a za to ma odmeni akurat tym ze na mna nakrici kvoli absolutnej hovadine co si vymislela a teraz sa blizi skola , a pretoze je ucitelka dojde zo skoly absolutne vadna a zacne sa na mne odreagovavat .... super , hm ?
nás je doma momentálne 6 (našťastie už nie dlho), takže to máme dosť pestré. väčšinou sa hádame preto,že ja som lenivá, ja odvrávam, ja neviem čo so sebou a vždy len JA JA JA, ale je mi to jedno
@flemi ..toto je na tom najhoršie! sme 4 súrodenci a všetci sa snažíme! odo mňa až po dvoch 5 ročných krpcov, lenže žiť s našimi je asi naozaj nad ľudské sily
s mamou.. mama má svoje nálady kedy sa jej stále niečo nelúbi, stále že som lenivý, že sa len prevalujem z postele k počítaču, že sa neučím... mama sa rozhodne, potom to zmení, potom je zasa s dačím nespokojná...
pokiaľ s nami býval môj starší brat tak to boli samé hádky aj s ním ale aj s mamou, pretože ona bola vždy na jeho strane ... odkedy nie je s nami vychádzam s ňou super
hádam sa vždy keď ma otravujú, alebo keď chcú ísť na pc, to vzduše neznášam ! ale aj sa s matkou bijem hehe a segru tiež bijem,ale iba tak z nudy, keď je matka na pc
v podstate to nie je az take zle...az na to ze otec je alkoholik...rodicia nikde nepracuju lebo uz maju po 50 a tazko sa im zhana praca...no a s bratmi sa nehadam ale zas nie sme ani ze nejaky najlepsi kamosi...proste surodenci...asi tak nejako to u nas funguje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mne matka vybila zub a ja som jej totálne vypičovala.. asitak...
a s bratom častejšie, má 14 a akurát je v puberte ... a nemám nervy na to fakt niekedy
Že zabúda, že aj iní majú problémy a nie stále len o jeho práci.
Že zabudol na osobu, ktorú miloval a ja mu ju stále pripomínam.
Že sa nedám riadiť niekým ako on, pretože mám už svoj vek.
Že chcem odísť preč z domu a žiť sama.
načo sa porovnávať s cudzími?
Ale otca fakt nemusím.
ok,možno občas so starými rodičmi..ale to je zanedbateľné.
ale súrodencov nemám