Takže dneska ráno som sa zobudila s boľavým hrdielkom :/... No a včera som bola celý deň doma, v teplúčku, takže dajaké to prechladnutie neviem či by to mohlo byť. Jednoducho- máte nejaké domáce recepty? Také babičkine rady A prosím vás nepíšte blbo
myslím domáce pálené najlepšie jabĺčko. Nemusíš vela ked vypiješ pol deci za jeden den po fakt troškách tak aj to pomôže a nebudeš ztoho opitá. Mne to vyliečilo hnisavú angínu
No to ono niekedy také blbosti mi nakecá Že ak mám zoči, tak nech si naberiem vody, oblejem si trośku zápästia a odchlypnem z nej, tak ak mám to zoči tak neubudne tej vody
Hm... keď sa na teba niekto... nie že zle pozrie ale jednoducho nahnevá akoby ťa potom preklial A preto sa nosia aj tie červené šnúrky na rukách No a keď máš zoči tak ti je strašne zle... a sú na to rôzne babičkovské recepty ako sa toho zbaviť A neviem či je to proste pravda, možno to súvisí iba nejak s psychikou. Ale jednoducho niečo ako prekliatie Traduje sa to skôr na dedinách
Mne domáce recepty nikdy nepomáhajú. Skús Tantum Verde na kloktanie, prípadne zelené pastilky ale tie už neúčinkujú tak dobre. Z vymenovaného to pôsobí najrýchlejšie a najúčinnejšie.
@cmuka12311 ja občas skúšam propolisovú tinktúru...to je vodka so včelím propolisom...a keď je to už veľmi zlé, tak sa napijem alpy a zakloním hlavu nech mi to tam vypáli
@x71 tá vodka znie fajn Ale nie... no už som aj tak celkom zdravá, aj keď som mala od založenia fóra, po tom pondelku bohovskú nádchu Keď tak, niekedy skúsim tú alpu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zmrzlina
a jesť veľa medu samozrejme
Znie to dosť... ehm... zaujímavo A medík som akurát minula do čaju :/
Piť horúce mlieko s maslom a medom
Dať si octanový zábal na krk
alebo skús zmrzlinu
ako tvoj recept najlepší Ale nie je chlap
@tasteofrainbow
??
Jáj čakala som kto to napíše Taký asi najlepší recept Mama by ma síce pošla, ale to sa stratí
@mima14795
tak isto-fajný recept
No to ono niekedy také blbosti mi nakecá Že ak mám zoči, tak nech si naberiem vody, oblejem si trośku zápästia a odchlypnem z nej, tak ak mám to zoči tak neubudne tej vody
Ale to je asi na kasel neviem.ja to jem kedy chcem..
Hm... keď sa na teba niekto... nie že zle pozrie ale jednoducho nahnevá akoby ťa potom preklial A preto sa nosia aj tie červené šnúrky na rukách No a keď máš zoči tak ti je strašne zle... a sú na to rôzne babičkovské recepty ako sa toho zbaviť A neviem či je to proste pravda, možno to súvisí iba nejak s psychikou. Ale jednoducho niečo ako prekliatie Traduje sa to skôr na dedinách
ale nie, na bolave hrdlo je najlepšia zmrzlina