Ahoj, s chalanom som niečo vyše mesiaca, ale stále sa len hádame... On sa pre každú maličkosť uráža, neustále ma chytá za slovíčka a domýšľa si. Stále mi hovorí že ho neľúbim a pritom to vôbec nie je pravda. Hovorí mi, že mu to dokážem tým, ked pojdem s n
@darkkizz ja už to ani neregistrujem čo mi píše a hovorí.. ved on ani nechcee aby som o nom vravela kamoškám... že by sa nás potom nejakí ľudia snažili rozdeliť či čo...
zacala som akurat vysku a on mi stale vyvolaval ze kde som a co robim, nechcel pochopit ze prednaska moze mat aj 3 hodiny. nechcel aby som chodila do skoly a zo zasady ked som mu nedvihla na druhe zazvonenie som s niekym - citujem: mrdala.
rozist.
ked som sa od neho otocila a spravila krok smerom prec, nevies si predstavit aky kamen zo srdca mi padol.
A včera sme spolu volali. a srandovali sme.. a on taký že prečo som s ním.. a ja že neviem (zo srandy).. samozrejme on sa urazil zložil mi mobil nedvíha mi neodpisuje. proste totálna ignoracia...
Akože niečo podobné som zažila...Rozísť sa,uvidíš,že sa ti uľaví a nájdeš lepšieho ako hentého psychopata... To nestojí vôbec za to,aby si s ním bola... Dôvera je vo vzťahu dôležitá a takisto občas "upustiť" a vyraziť si vonku s kamoškami a on nech sa ide ožrať s kamarátmi...
Ja som mala jedného,čo sa mi furt vyhrážal,že sa zabije... Nikdy viac! Odkedy som s ním už nebola,bolo mi 100-krát lepšie samej...
@antifunebracka - nabudúce ma summonni so zavináčom, nebude musieť tak dlho čakať
@emilywolf - je to paranoidný majetnícky panovačný ...blbec, takže rozchod lebo keď mu začneš ustupovať tak sa to bude len zhoršovať. keďže ti nedvíha tak by si to mohla mať ľahké, proste sa s ním nesnaž kontaktovať ani žehliť ani nič, a keď sa ti bude po čase snažiť volať on tak ignoruj. alebo ak chceš byť "férovejšia", tak mu napíš že končíte, a pekne mu aj od srdca vysvetli prečo. spôsob je na tebe, ale silno odporúčam aby si to spravila.
chalani (česť výnimkám) prichádzajú na to ako sa treba správať k žene a celkovo vo vzťahu až keď sú starší.. najskôr sa vybúria, skúšajú vo vzťahu čo si môžu dovoliť.. z nášho pohľadu sú z nich "nevybúrení idioti" a až časom sa stávajú schopní nadviazať plnohodnotný dlhodobý vzťah..
takže navrhovala by som bohužiaľ skôr rozchod. je možné, že časom dospie a začne sa správať normálne.. ale čo ak nie? a ak áno, tak za koľko? za rok? dva? päť? snáď mu nechceš toto tolerovať a čakať či sa milý uráči znormálniť... váž si samú seba a preč od neho.. vyskúšaj ak veľmi chceš ešte jeden poriadny rozhovor o tvojich pocitoch a ak to nepomôže ber nohy na plecia! na zemi je tooooľko chlapov, raz si ťa nájde ten čo ťa bude na rukách nosiť hlavu hore
Zažila som niečo podobné a ked sme sa rozišli tak mi normálne odľahlo,že nemusím nič dokazovať ,že si môžem robiť čo chcem bez toho aby ma stále niekto konroloval..
tu človek toľko inšpiriácie nachádza... ale aby môj komentár nevyšiel nazmar, tak ja ti poradím, aby si mu povedala niečo v tom zmysle, že si chceš od neho oddýchnuť potom uvidíš, či mu vôbec záležalo na tom, že mal vedľa seba človeka, alebo len metlu, ktorou zametal (veru tak)... držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
naskytá sa tu taká otázočka...prečo si sa s ním ešte nerozišla?
inac dotycny je kokot
jeb nanho
Tak si s ním asi nechceš ničiť nervy predpokladám
been there, done that.
zacala som akurat vysku a on mi stale vyvolaval ze kde som a co robim, nechcel pochopit ze prednaska moze mat aj 3 hodiny. nechcel aby som chodila do skoly a zo zasady ked som mu nedvihla na druhe zazvonenie som s niekym - citujem: mrdala.
rozist.
ked som sa od neho otocila a spravila krok smerom prec, nevies si predstavit aky kamen zo srdca mi padol.
Toto nemá zmysel ani nič tomu podobné
Inak najdolezitejsia vec vo vztahu (teda taka hlavna) je dovera. Something went wrong in here....
Ja som mala jedného,čo sa mi furt vyhrážal,že sa zabije... Nikdy viac! Odkedy som s ním už nebola,bolo mi 100-krát lepšie samej...
@emilywolf - je to paranoidný majetnícky panovačný ...blbec, takže rozchod lebo keď mu začneš ustupovať tak sa to bude len zhoršovať. keďže ti nedvíha tak by si to mohla mať ľahké, proste sa s ním nesnaž kontaktovať ani žehliť ani nič, a keď sa ti bude po čase snažiť volať on tak ignoruj. alebo ak chceš byť "férovejšia", tak mu napíš že končíte, a pekne mu aj od srdca vysvetli prečo. spôsob je na tebe, ale silno odporúčam aby si to spravila.
chalani (česť výnimkám) prichádzajú na to ako sa treba správať k žene a celkovo vo vzťahu až keď sú starší.. najskôr sa vybúria, skúšajú vo vzťahu čo si môžu dovoliť.. z nášho pohľadu sú z nich "nevybúrení idioti" a až časom sa stávajú schopní nadviazať plnohodnotný dlhodobý vzťah..
takže navrhovala by som bohužiaľ skôr rozchod. je možné, že časom dospie a začne sa správať normálne.. ale čo ak nie? a ak áno, tak za koľko? za rok? dva? päť? snáď mu nechceš toto tolerovať a čakať či sa milý uráči znormálniť... váž si samú seba a preč od neho.. vyskúšaj ak veľmi chceš ešte jeden poriadny rozhovor o tvojich pocitoch a ak to nepomôže ber nohy na plecia! na zemi je tooooľko chlapov, raz si ťa nájde ten čo ťa bude na rukách nosiť hlavu hore
@49