Dostaval som sustavne pokuty od revizora, nakolko som sa spoliehal na pravdepodobnost, ze tri dni po sebe v rovnaky cas na rovnakej linke predsa nemozem dostat tri pokuty. Bolo to jedno z mojich prvych vytriezveni zo statistickej predstavy zivota, pravdepodobnosti a uzitocnosti matematiky vo vseobecnosti vobec.
Pred pár rokmi som dostala pokutu od revízora, pretože som si zabudla cviknut lístok.
Ďalej som dostala pokutu, pretože som nestihla načas zaplatiť faktúry.
A na ostatné si nespomínam.
V knižnici kedysi a tiež od revízora raz (mala som 15 rokov, ešte som bola na ZŠ a nemala som štdentskú dopravnú kartu, no a kúpila som si polovičný lístok, nie celý)
Minulý mesiac od revizora v Plzni (v cudzích mestách si lístky nekupujem) a včera od revizora v Prahe (31.8. mi prestala platiť karta)... väčšinou im nedám občiansky a normálne odídem, lebo oni nemajú právo ťa zadržať, ale v týchto dvoch prípadoch som ponáhlal na školenie a do práce a nemal som čas pred nimi utekať preč
Od revízora v Trnave 20€, od revízora v Košiciach 50€ od Orangeu a UPC sa neskoré uhradenie splátky dokopy asi 15€ maximálne, od policajtov za drobnú krádež 15€ , v knižnici za neskoré vrátenie knihy nejakých 10€ dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Fajcenie na stanici...
Prechod cez zeleznicu mimo prechod
Od revizora..
Ďalej som dostala pokutu, pretože som nestihla načas zaplatiť faktúry.
A na ostatné si nespomínam.
tisickrat som mala dostat na miestach kde som isla rychlejsie vedome, ale raz niekde neviem ze je spomalenie a akurat vtedy