Nechcem spamovat, ale myslim, ze sa mi to neodoslalo predtym. Tak vas len prosim aby ste odpovedali na moj dotaznik. Niektori ste mi uz odpovedali predtym, ale stale mi chyba 16 hlasov. PROSIM!!! » www.survio.com/survey/d/O1G9W7...
@imperador Co si slepý ? V @5. Pretoze pises ze je vporiadku ked vidia ludia vzor v prespekulovanom zapredanom prezidentovi (aspon ja ho tak vidim, kedze americka zakladna na takom state ako SR nema co hladat) ako v jednoduchom, relativne cestnom (oproti ostatnym politikom) menej inteligentnom vyholenom politikovi.
@xy12345 Ale vy ste nepochopili môj tón. Myslel som to sarkasticky, tlmočiac choré zmýšľanie niektorých ľudí. Ak niekto vidí spásu v Kotlebovi, je to z nich pohľadu zlé. Ale pokiaľ ju vidí v Kiskovi, to už vnímajú ako niečo dobré, ba priam skvelé a hodné nasledovania. Veď Kiska je veľký demokrat a filantrop. Pritom je scestné hľadať spásu v akomkoľvek politikovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Paci sa mi ze od poslednych volieb je kazdy druhy clovek v tomto state nielen erudovany politolog ale aj psychoanalytik.