- kontingencne tabulky a makra v Exceli spolu s podmienenym formatovanim
- formatovanie Wordovskych dokumentov na prof. urovni (oddiely, zahlavia a zapatie (formatovanie na kazdom oddieli ine), cisovanie oddielov (rozny zaciatok formatovania a zaciatocneho cisla)
- potrebujem doucit objektovo orientovany prog. jazyk Javu (dedenie, polymorfizmus, invokacie instancii, praca s objektom)
- zaklady sieti (rozsahy IP, nejake tie ARP, RIP a TCP protokoly protokoly)
- potrebujem vysvetlis princip verejneho/sukromneho kluca a vobec problematiku PKI
- zaklady programovania v Unixovych systemoch (kludne aj Free BSD)
@stahli chudáčik ale ja ťa nepoznám ty si taký trošku mimo realne zmýšlanie? Mal by si zájsť k psychiatrovi alebo skús nieakeho šamana, prípadne exorcistu, možno s teba treba vyhnať zlého ducha .
@stahli decko ma tu bude poučovať ako mám zareagovať, keď dociciaš mlieko a stečie ti z brady tak napíš, ale nie sem lebo si totálne offtopic a taký ako ty iba ničia birdz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
- kontingencne tabulky a makra v Exceli spolu s podmienenym formatovanim
- formatovanie Wordovskych dokumentov na prof. urovni (oddiely, zahlavia a zapatie (formatovanie na kazdom oddieli ine), cisovanie oddielov (rozny zaciatok formatovania a zaciatocneho cisla)
- potrebujem doucit objektovo orientovany prog. jazyk Javu (dedenie, polymorfizmus, invokacie instancii, praca s objektom)
- zaklady sieti (rozsahy IP, nejake tie ARP, RIP a TCP protokoly protokoly)
- potrebujem vysvetlis princip verejneho/sukromneho kluca a vobec problematiku PKI
- zaklady programovania v Unixovych systemoch (kludne aj Free BSD)
- programovanie v Assembleri
za odpoved dakujem.
@admin
a čo konkrétne ako doučuješ? PHP napríklad?
@chef dal som to medzi stredné školy z nieakého dôvodu (indícia: doučujem základy)
@sugy1 prečo? lebo zakomplexovaný chudáci budú volať admina ?
@sven hľa tu je jeden
@stahli SPAM, OFF-TOPIC