Myslíte si, že sa dá obnoviť dôvera, keď aj jeden aj druhý spravil niečo, čo sa ťažko odpúšťa? (podjebanie) Jeden sa snaží,aby to bolo všetko ako predtým a ten druhý si nie je istý, či sa to ešte dá? Nezažili ste podobnú situáciu?
@lexiblack Kde je vôľa, tam je cesta. Museli by ste urobiť obaja hrubú čiaru a už sa k tomu nikdy nevrátiť a opäť si získať dôveru toho druhého. Ale otvorene ti hovorím, že keby som už raz podviedla ja, viem, že niečo nie je vo vzťahu v poriadku a nechcela by som ho asi lepiť, nehovoriac o tom, že neviem, či by som neveru odpustila a vedela veriť znovu, to by bola asi na mňa prisilná káva...
Čiže je to o vás, či to dokážete odpustiť a veriť znovu. Otázne však je, či to stojí za to, lebo ak ste to obaja už raz urobili, asi niečo nie je v poriadku v tom vzťahu. Ľudia, ktorí sú vo vzťahu spokojní, nepodvádzajú.
myslím, že skôr či neskôr bude dôvod na to, aby sa to začalo vyťahovať...
neviem.. je to ťažko.. samotný dôvod, prečo bola nevera vykonaná môže byť strašne subjektívny.. teda nieže by som sa snažil neveru akokoľvek obraňovať, ale nedá sa to hádzať do jedného vreca.. a hlavne od toho záleží, ako sa k tomu postaviť..
@hoperpohroma aha, tak v podstate to vidíme rovnako, lebo "zabudnúť" som nemyslel doslova, ale tak, že to tomu človeku už nikdy nebudem ani len pripomínať.
Ja si vyberám ženy niečim výnimočné, iné netuctové ...
Ak by ma podjebala už by bola premna len tuctová, nikdy by som ju neuražal ani by som onej nič zlé nepovedal ale už by bola premna len tá velká kopa ostatných ...
Musela by sa velmi velmi snažiť aby ma dostala s5...
Ale ak niekto dokáže v sebe potláčať ti pocity a maskovať to nejakú dobu (existujú taký ľudia) voľa a city toho vedia potlačiť veľa... Ale to by musel byť veľmi veľmi vyspelí človek ... (nie vekovo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čau
Čiže je to o vás, či to dokážete odpustiť a veriť znovu. Otázne však je, či to stojí za to, lebo ak ste to obaja už raz urobili, asi niečo nie je v poriadku v tom vzťahu. Ľudia, ktorí sú vo vzťahu spokojní, nepodvádzajú.
da sa odpustit, ale zabudnut nie
a potom uz nic nebude ako predtym
neviem.. je to ťažko.. samotný dôvod, prečo bola nevera vykonaná môže byť strašne subjektívny.. teda nieže by som sa snažil neveru akokoľvek obraňovať, ale nedá sa to hádzať do jedného vreca.. a hlavne od toho záleží, ako sa k tomu postaviť..
ale to neznamena, ze sa mi to vymaze z hlavy
Ak by ma podjebala už by bola premna len tuctová, nikdy by som ju neuražal ani by som onej nič zlé nepovedal ale už by bola premna len tá velká kopa ostatných ...
Musela by sa velmi velmi snažiť aby ma dostala s5...
A to by trvalo minimálne pár rokou
u neho sa vtedy dalo.