Stalo sa uz niekomu ze musel alebo musi ist na dovolenku z donutenie?Ja musim ist tento mesiac s rodicmi do chorvatska ale pritom by som radsej zoslat doma a kazdy druhy den niekde pil s kamartmi ALE NEMOZEM
@sula no praveze nemozem.. raz som prisiel domov ked som trochu vypite a to neskoncilo dobre no co uz ,ufam ze tam budu aj neake slovenky v tom chorvatsku
@11 tak ale aspon je ocom diskutovat co som mal radsej zalozit na birdzi uz tradicne forum ze som tehotny a ze ci si mam dieta nechat alebo ist na interupciu????
Nerad cestujem celkovo za hranice..... ale na dovolenke v pravom slova zmysle som este nebol..... 3 mesiace sme s mamou boli v Anglicku a asi pol roka v Parizi ..... v Prahe som chvilu pracoval a to su asi vsetky moje zahranicne skusenosti.
ja som bol do soboty 2týždne sám doma...naši išli s bratom tiež do Chorvátska...som im na rovinu povedal že nejdem! a nedotiahnu ma tam ani za nič! a tak ma doma nechali
hej raz. davnejsie. ale nebola to letna, ale zimna dovolenka. mali sme ist lyzovat, nebol sneh. a nasi pekne bez mojho vedomia presunuli ternim na silvestra. (silvestra!!!!). vsetko bolo zaplatene. nemohla som neist. najhorsi silvester, aky existuje.
ja mam rad dovolenky s nasimi asi som jeden z mala
ale mam sa tam bajecne... vzdy vyberu nejake pekne miesto a nikde nie je napisane, ze tam s nimi musim byt 24 hodin denne takze mam tam ja vlasnty tienovy program
Nestalo, pred pár rokmi ma mamina nútila ísť do Chorvátska, ale ja som jej rovno povedala, že nikde nejdem.. Nelákalo ma to.. Raz určite chcem cestovať po svete, ale byť dva týždne s mojou matkou na jednom ostrove..
@putin tak to si teda pis ze je!!!Ide len o to ze niektory prijebkany ludia to nedokazu ocenit.Napriklad madari su viacej hrdy na svoj stat ako my a pritom ani nemaju byt poriadne nac krem balatonu tam nemaju skoro nic zaujimave.Maju na kkt vladu a ochvilu to snimi skonci ako s greckom ale ajtak su na seba hrdy.A takych prikladov by som mohol dat aj viacej...
proste ja som na slovensko hrdy a nastastie poznam vela ludi ktory su taky ako ja...a to niesom ziadny nácek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
1, 2 ( na žš) ?
a mal by si byť rád...
keď budeš starší už budeš len snívať o dovolenke zadarmo....
a pre boha kamaráti....však s nimi môžeš byť celý rok....a týždeň alebo dva ťa nezabijú....joj
A začiatkom augusta naši vypadnú do Turecka na dva týždne tak to bude pohodička doma
@flamerage Áno? To mi pripomína že sme sa dávno nevideli..
filip
Zato Slovensko poznam dokonale
ale mam sa tam bajecne... vzdy vyberu nejake pekne miesto a nikde nie je napisane, ze tam s nimi musim byt 24 hodin denne takze mam tam ja vlasnty tienovy program
Ale tak asi ťa chápem. Mesiac s rodičmi je dosť dlhá doba.
Ďakujem, neprosím.
je jedno, nech aj s babičkou..
ale hlavne že by som šla..
proste ja som na slovensko hrdy a nastastie poznam vela ludi ktory su taky ako ja...a to niesom ziadny nácek..