som bola na bratových! (hej viem je to trápne noa, som sa kamoškovala s jeho triedou a ma zavolali!)
a pilo sa tam, hlavne asi vodka keďže je to lacné
a napríklad som sústavne posielala do piče takú malú šťandu čo sa mi tam po najebanom bratovi liepala a ťahala ho do lesa a nezvládala ho niesť po tom blate hore kopcom hahahaaa
no a ona ma za to dodnes nemá rada
ani ja ju
hihihihiii
Ešte len budú. Ale mali sme také pred dozvuky. Len čo sme šli na spolužiačkinu chatu, lebo tam nechcela mať všetkých, len normálnych ľudí.
Boli sme 4 baby, čo stále spolu chodíme po chatách. A vzali sme si so sebou "normálnych" ľudí. Skutočnosť bola taká, že lepšie by sme sa zabavili s "nenormálnymi" ľudmi z našej triedy.
My 4 sme sa stihli opiť. Po niekoľkých hodinách prišli vyššie spomenutý. Tí sa od nás oddelili, tak sme sa pohádali. Keď sme pařili až do svitania a začali hrať na trubku. Milostivý chceli spať. . . Joj, hrozné čosi. Ráno som im ponúkala jedlo, nie, že oni si neprosia. Neskôr išli doriti, lebo milostivý boli hladní. . .
Dozvuky boli perfektné. Boli sme skoro celá trieda, ešte aj pár ľudí z ročníka. Všetko dopadlo dobre, až nato, že chalani v noci hodili hasiaci prístroj z terasy na auto jedného. Teraz na to spomíname so smiechom :-S
ja som tam nešla, v triede sme nemali dobré vzťahy, boli sme podelení na udrych a krásnych, krásni išli na dozvuky a my múdri sme sa radšej opili doma.
Uuhm mali sme jedny v zime v decembri, boli sme tam asi 14ti dokopy z troch! tried a boli sme vo velkom mederi tam sa toho vyviedlo dost
A potom sme mali letne kde uz mala ist iba nasa trieda a boli sme az 8mi, takze tak..
Ale nestazujem si, bolo fajn a ti co sme boli, sme sa zabavili aj ked nas iba par bolo :happy:
Na to, akú bezchybnú sme mali stužkovú sme dozvuky pekne nedomysleli. Boli sme dva dni v starej chate ktorú sme si našli cez nejaký zľavový portál ( chata fotená možno tak čerstvo postavená v 71. ) Keď sme tam prišli čakali nás kartónové steny zatlčené okná zo sprchy tiekla nejaká neidentifikovateľná tekutina tak sa z nás ani nikto nesprchoval v noci aj cez deň sme chodili s dekami na sebe ako male decka čo sa hrajú na duchov nechali nám tam až jeden ohrievač ktorý mal vraj vykúriť celú chatu no prehrieval sa každých 5 minút a to nehovorím ešte o tých zvukoch čo sme počuli v noci.. pili sme tiež ale pripadalo mi to skorej že to robíme nasilu a chceme sa len cítiť teplejšie odišli sme o deň skôr lebo otras.. jediné pozitívum bolo že tam bol s nami celý čas zatúlaný psík tak sme ho cestou domov zobrali do útulku a už má milujúci domov.. takže.. všetko zlé je na niečo dobré.
a ešte.. keď čítam @11 tak som si spomenula že v noci sme sa boli prejsť dobrý kilometer od chaty a našli sme na plote prehodenú spiacu spolužiačku... wierdo
mali sme myslim ze troje
prve boli uplne brutal, boli sme skoro vsetci, z 30 ludi mozno traja nesli.. a vsetci ti, co 18 rokov sedeli doma a nevysli von sa zrazu prvykrat najebali a boli ako utrhnuti z retaze, ale akoze nebolo to nejake prehnane, vsetko v ramci normy a srandy.. fakt to bolo skvele a pre mna uplne najviac, lebo som si tam prvykrat dala koleso a ten kto zazil pochopi, ze to bol pre mna nadpozemsky zazitok
prave preto sme asi o 2 tyzdne isli na dalsiem dozvuky cislo dva.. tam sme opat boli skoro vsetci, bolo to v chate len kusok od tej prvej a tiez to bolo super.
no a tak sme sli aj na tretie, to bolo mozno mesiac po tych druhych a z nejakeho dovodu sme sa rozhodli, ze pojdeme v maskach proste 30 osemnastrocnych ludi sa rozhodne, ze si spravi alkoholicky karneval xD a tiez to bolo super.
ale ked sme potom mali takuto chatu asi pol roka po odideni zo skoly, uz to vobec nebolo ono, bolo to dost take.. neviem, divne, uz sme proste neboli spoluziaci a neboli sme zvyknuti byt spolu kazdy den
och a mali sme asi trilion alkoholu, pretoze sme mali snad 1000€ co zostalo zo stuzkovej a za to vsetko sa kupil chlast mam pocit, ze to vydrzalo na vsetky troje dozvuky, este aj zostalo
Boli sme na 2 noci, celá trieda okrem 2 dievčat (jedna ochorela a druhá nechcela ísť bez nej). Alkoholu sme mali strašne veľa, dokonca sa nám aj zvýšilo Čo je fakt čo povedať... A ja osobne som sa pchala do práčky, lebo osm sa chcela vyprať, liezla som po tyči a kričala, že som hasič ( s tým sa spája aj to, že som chcela zapnúť požiadny hydrant), rozbila som si koleno, a ... ostatné veci tu radšej nebudem menovať Ale bol to masaker. Už si to nikdy nechcem v takej miere zopakovať
my sme mali dozvukov asi päť prve na chate,kde nas bolo vsetkych 33do jedného. bolo to riadna chlastačka a zhulovačka. vznikli 2 páry a pár hádok,dost ludi si pogrckalo,ale inak jak na to spominam dost nuda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
...a opití tancovali na stole...
...spolužiačka aspala na záchode...
... spolužiak sa stratil v lese a ráno sa zobudil na strome...
a tak...
a pilo sa tam, hlavne asi vodka keďže je to lacné
a napríklad som sústavne posielala do piče takú malú šťandu čo sa mi tam po najebanom bratovi liepala a ťahala ho do lesa a nezvládala ho niesť po tom blate hore kopcom hahahaaa
no a ona ma za to dodnes nemá rada
ani ja ju
hihihihiii
na palenku sme mali 200e boli sme asi 20kuskov. Chata hlboko v horách klud ručat sme mohli picoviny robit...
Boli sme 4 baby, čo stále spolu chodíme po chatách. A vzali sme si so sebou "normálnych" ľudí. Skutočnosť bola taká, že lepšie by sme sa zabavili s "nenormálnymi" ľudmi z našej triedy.
My 4 sme sa stihli opiť. Po niekoľkých hodinách prišli vyššie spomenutý. Tí sa od nás oddelili, tak sme sa pohádali. Keď sme pařili až do svitania a začali hrať na trubku. Milostivý chceli spať. . . Joj, hrozné čosi. Ráno som im ponúkala jedlo, nie, že oni si neprosia. Neskôr išli doriti, lebo milostivý boli hladní. . .
mala som lepsi program
A potom sme mali letne kde uz mala ist iba nasa trieda a boli sme az 8mi, takze tak..
Ale nestazujem si, bolo fajn a ti co sme boli, sme sa zabavili aj ked nas iba par bolo :happy:
prve boli uplne brutal, boli sme skoro vsetci, z 30 ludi mozno traja nesli.. a vsetci ti, co 18 rokov sedeli doma a nevysli von sa zrazu prvykrat najebali a boli ako utrhnuti z retaze, ale akoze nebolo to nejake prehnane, vsetko v ramci normy a srandy.. fakt to bolo skvele a pre mna uplne najviac, lebo som si tam prvykrat dala koleso a ten kto zazil pochopi, ze to bol pre mna nadpozemsky zazitok
prave preto sme asi o 2 tyzdne isli na dalsiem dozvuky cislo dva.. tam sme opat boli skoro vsetci, bolo to v chate len kusok od tej prvej a tiez to bolo super.
no a tak sme sli aj na tretie, to bolo mozno mesiac po tych druhych a z nejakeho dovodu sme sa rozhodli, ze pojdeme v maskach proste 30 osemnastrocnych ludi sa rozhodne, ze si spravi alkoholicky karneval xD a tiez to bolo super.
ale ked sme potom mali takuto chatu asi pol roka po odideni zo skoly, uz to vobec nebolo ono, bolo to dost take.. neviem, divne, uz sme proste neboli spoluziaci a neboli sme zvyknuti byt spolu kazdy den