oo to je hlupost detska psychiatria...ved deti budu mat traumu do konca zivotaaa....ked je dieta nezvladnutelne dam ho do nejakeho napravneho strediska...
Ved psychiatri su aj v napravnom stredisku .... A psychiater nemoze nic pokazit skor zlepsit ked to dieta je psychicky chore tak to pomoze len psychiater .....
je to tam o kokote nič tam neni zaujimave,bol som tam dva mesace čo som radšej mohol sedzet v senku a podavat a najebat sa a dokonca ani fajčit sa tam nedalo.hajzli vykurveny vychodniarsky
@anitchka ahojky, vidim, ze si pisala reakciu na DPL Hran, sice to uz bolo davnejsie, mna by zaujimalo viac ak by to bolo mozne...mohla by si zistit od toho niekoho kto tam bol, ze ake to tam je??? Mne radia aby som tam poslala syna...on ma ADHD a je tazko zvladnutelny, ze tam by mu vedeli pomoct...no vsetko co som sa docitala boli naozaj zle ohlasy ale to sa mi zda, ze to pisali deti ktore mali nejake zavislosti od niecoho...budem ti velmi povdacna...dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
napis mi TS-ku, lebo nechcem rozoberat tu osobu takto na fore....