mne sa sen ece nevyplnil a som len rada lebo mne sa v snox sniva ako ma zabijaju abo niekoho koho mam rada...tym cem povedat ze poxybujem ze sa sny splni ale nikdy nevies...prist za tebou a dat ti pusu-to neni az take nepravdepodobne...a ty nevies ci sa ty jemu pacis?je to tvoj kamos??
Je to neuveritelne ale mama mi vravela ako sa jej snivalo o jednej jej znamej ktora v sne bola tehotna...o par tyzdnov alebo o nejaky kratky cas vazne ta zena otehotnela! Jej sny sa vazne plnia,niekedy presne tak ako sa jej sniva alebo aspon v podobnom zmysle,skoda ze nie tie moje
no ja si vacsinou zo snou nic nepamatam lebo tvrdo spim...kedze som stravil vacsinu zivota v skole minule sa mi snival zas nejaky drbnuty sen kde bola pomiesana, zakladna, stredna a vysoka skola spolu
@fakhinka ..... fakt neviem ci sa mu pacim...ale byva vo vedlajsom panelaku... a kamarati sa s mojim bratom...no mam pocit ze ma berie skor ako susedku...
@11 vies ked je to sused je to ece lepsie.....moj xlapec je tiez moj sused...najprv sme boli najlepsi kamosi...tak sa snim viac rozpravaj a tak...a potom uvidis
jak sa niekedy (furt)nazeriem jako prasa pred spanim ta by ste videli co sa mi vsetko sniva ...neni raritou u mna ze sa az posadim zo zna z vykrikom VPREED ....pripadne niecim podobnym ....
mne sa teiz stalo ze sa mi to spnilo .. ale nie tak akoze sen.. ale nieco sa mi snivalo.. nejaka udalost.. a ta sa po par dnoch aj stala.. ale nevedel som o nej az ked sa ta udalost stala aj naozaj.. cize asi tak
No moje sa urcite nebudu plnit lebo na 99% sa mi snivaju nerealne blbosti, napriklad ze sa objavi bazen uprostred miestnosti, alebo ze zidem dolu ulicou a je tam more a podobne A minule sa mi tri noci za sebou snivalo ze lietam, vzdy v inom deji, to som dufal ze sa splni a nic, no tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Napr. večer myslím na krásavca, tak sa mi o ňom sníva.
Neviete ako to zlepšiť??
chcela som slobodu (od vzťahu), tak sa mi snívalo, že lietam, teda akoby som plávala len tak vo vzduchu
pozerala som kriminálku, tak sa mi snívalo, že utekám a strieľajú po mne
bojím sa zubárky, tak sa mi just o nej sníva
chcem, aby ma prijali na výšku, tak zase sa mi o tom snívalo (kedysi)
sny su odrazom toho, po com tuzime, chceme alebo coho sa bojime...
ale stava sa, ze sa obcas nejaky ten sen splni...asi treba dufat a mozno tomu nejak dopomoct
Mne sa moc neplnia, snvaju sa mi same kraviny (cest vynimkam), ale viem o tom, ze par snov, ktore sa snivali mojej mame, sa splnili, bohuzial.