Zacala som cviicit drepy a dalsie podobne cviky... a chcela by som pridat k tomu zavazie nejake.-.. ale neviem ake tazke je vhodne pre mna ako zaciatocnicku aby som hned si nedala prilis, alebo zasa malo a bude to bez efektu.... mam 55 kg. .. rady potesia
Neviem či máš velkú činku, ale ak máš velku činku a tú budeš použivať na drepy, tak určite začni s prázdou cinkou, lebo aj chrbát si musi zvyknúť a zosilnieť a nie len nohy.
žiadne cvičenie nie je bez efektu aj keď máš malú váhu. Tak proste si to odcvič kvalitne, pomalicky precituj každy sval ktorý namáhaš. Najlepšie je začať malou váhou a postupne prikladať, nie na začiatku velkú váhu aj keď vládzeš viac.
Tak tak. Mozes s velkou cinkou alebo kludne aj s jednoruckami. Alebo ak nemas doma ani cinky tak dve vedrá a naplnis ich mukou/ryzou/cukrom a podobne. A mas jednorucky. Popripade si to das na nejaku palicu a mas velku cinku. Ale ako pisal Mefistofel. Radsej mensie vahy nech si kolena zvyknu.
drepy s jednoruckami, alebo iba s jednou a budes ju drzat pred sebou s obidvomi rukami medzi nohami. Alebo mozes robit kludne vypady s jednoruckami, z toho dobre citit zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
žiadne cvičenie nie je bez efektu aj keď máš malú váhu. Tak proste si to odcvič kvalitne, pomalicky precituj každy sval ktorý namáhaš. Najlepšie je začať malou váhou a postupne prikladať, nie na začiatku velkú váhu aj keď vládzeš viac.