ake drogy poznate, ako sa dostavaju do tela teda vlastne ako sa užívaju,ako ich musime pred tym spracovať,ake maju dosledky? prosim pište co najviac, pomožete mi tym.. a este posledna otazka: ktore ste uz vyskušali a co to s vami spravilo? dakujem
@wolskeoko vraví sa tomu : Otec závislý na alkohole vyše 25 rokov, liečenie v AT sanatóriu v petržalke, každotýždenné stretávky a každoročný dvojtýždňový pobyt na Muránskej planine a každodenné debaty o tom
@wolskeoko ty si čo za idiota?????? v tom at sanatóriu sú samí feťáci závislí na rozličných drogách, tam sa nelieči len alkohol, to je v podstate komunita vyliečených feťákov a ožranov, niektorí sú tam zavrení hodne dlho... môj otec bol na alkohole, bol tam a tam som spoznal plno ľúdí závislých na drogách, daj si dó guglu Ivan Novotný (to je ten ktorý ich všetkých vyliečil)
@barky si viem zivo predstavit ako sa nervi pred PC
@hetfield menoval si 2 ludi, nad ktorymi drogy vyhrali. Vsetko treba s mierou, nie? dokonca aj drogy a alkohol su v malej miesre dobre a zdraviu prospesne (nie vsetky samozrejme, ale extza, psychoaktivne drogy, trava a par dalsich ano). Poznam aj osobne trosky, ale poznam neporovnatelne vacsie mnozstvo ludi, ktori drigy uzivaju rekreacne
@nietimekki no dobre maestro, si poloodbornik na drogy, nikto tu o drogach nevie viac ako ty a teraz sa vrat pred ucebnicu slovenciny a skus sa naucit nepisat protirecenia vo vetach, to ti v zivote pomoze viac.
nuž, vyskúšal som pochopiteľne alkohol, cigarety, trávu, hašiš, houbičky a adrenalín (mladícka nerozvážnosť)... každopádne jeb na to, nestojí to za to... alebo stojí?
všetky drogy sú v podstate dobré a vždy aj slúžili na dobré účely,len sa našli ľudia ktorí to všetko len dojebali podľa vlastnej potreby a preto teraz viac ubližujú ako robia dobre...každopádne u mňa boduje Ečko
@nietimekki neplet si speed s extazou a len tak mimochodom extaza nezabija, neda sa z nej myslim ani predavkovat dokonca. Ked si blby a nepijes dost tekutin, tak je chyba v tebe, nie v koliesku
@nietimekki kym do seba napchas 50 koliesok, tak sa niekolko krat dogrcas a 2x si rozmyslis, ci ich do seba napchas. Ale holt to by mal poloodbornik na drogy ako ty vediet
@nietimekki pre krista tie tvoje fantasmagoricke obrazy co si tu malujes zo slov mozes pisat magorom, "vyliecenym fetakom a ozranom", nie inteligentnemu cloveku. A ty samozvany odbornik na vsetko by si mohol pochopit aspon rozdiel medzi predavkovanim a smrtou. predavkovanie neznamena smrt.
Neviem aky svet zijes, ale je tvoj. Ked vsak raz otvoris tu malinku skatulku, tak budes kurva prekvapeny. Ale najprv by si mal zacat tym, ze si hlupak a zacat sa ucit, dost by ti to pomohlo. To co tu tliachas za nezmysli je moc aj na 8 rocne decko
@nietimekki vidim ako chapes napisal som, ze extaza nezabija a ty hned na to tlliachas, ze som napisal, ze sa z ekiny neda predavkovat. Kto je tu za idiota potom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
alkohol, cigarety, trávu, hašiš
@pastor1 Tak, tak
@hetfield zajdi na osel.cz, nedavno vyslo par clankov k LSD a hubickam, resp. ucinnym latkam v nich a osel zrovna nie je bulvar
@nietimekki to co si menoval zdaleka nie su vsetky drogy xD
tak kurva nemudruj
» www.sanatoriumat.sk
ty si mi neskutočne múdry počúvaj ma
a za seba píšem: alkohol,tráva,hašiš,šalvia a nejaký šnup z crazyshopu
Tvoj tatko bol ozran v sanatoriu, ty si tam spoznal par ludi a tak sa z teba stal odbornik na drogy? Klobuk dolu bracho, nieco by si ma mohol naucit.
Len jedno si oprav, z alkoholu a drog sa vyliecit neda, da sa len abstinovat
nie, ale viem o tom určite viac ako ty a to som si istý... odborník určite nie ale účinky drog viem ...
ja som napísal že sú to vyliečení feťáci, oni budú furt feťákmi, viem že sa to nedá vyliečiť, neboj sa
@hetfield menoval si 2 ludi, nad ktorymi drogy vyhrali. Vsetko treba s mierou, nie? dokonca aj drogy a alkohol su v malej miesre dobre a zdraviu prospesne (nie vsetky samozrejme, ale extza, psychoaktivne drogy, trava a par dalsich ano). Poznam aj osobne trosky, ale poznam neporovnatelne vacsie mnozstvo ludi, ktori drigy uzivaju rekreacne
rozkaz, dovi, ešte že si to ukončil ty (ach)
nemienim si dojebať život extázou, môže ťa zabiť aj jedna tabletka
zabíja... každá droga ťa môže zabiť, úplne každá
keď si blbý tak si daj koliesko čo mi tu dávaš o pitnom režime
končím debatu toto je moc, ako môže povedať zdravý človek, že z extázy sa nedá predávkovať
Neviem aky svet zijes, ale je tvoj. Ked vsak raz otvoris tu malinku skatulku, tak budes kurva prekvapeny. Ale najprv by si mal zacat tym, ze si hlupak a zacat sa ucit, dost by ti to pomohlo. To co tu tliachas za nezmysli je moc aj na 8 rocne decko
ďakujem že si odhadol môj svet, fakt si to cením
nezmysli ? som rád že si to tak ohodnotil
v starobe všetko pochopíš, ak sa dožiješ toho času, bude však už neskoro:/.......filip
heh, omyl vážený, omyl.....ale ja nechcem .......filip