no ja by som ho chcela prezit este raz ale to co som vtedy urobila zle tak by som musela napravit a potom so spokojnym svedomim zomrela alebo proste prestala existovat
nooo repete! jednoznačne...každý si ponadáva ako sa má zlé a pod. , je to vždy o tom istom, čakáme až nás poľutujú, lenže čo iné by sme robili, ak by sme nežili? nudná predstava
pokial sa naucite nelutovat veci ktore ste v zivote urobili a ktore sa neskor ukazali ako zle nebudete sa sami seba ani pytat taketo otazky ..je to sice tazke a cim je tych veci viac tazsie, ale nema zmysel sa dlho pozastavovat nad niecim co sa uz neda vratit spat - treba ist stale dopredu...
zatial to nie je bohvie co ale to co bolo do teraz by som zopakovala... mozno s mensimi upravami... ale koli tym ludom by sa to oplatilo.... ked uz by som mala zit nieco ine tak by som si nechcela pamatat nic z tohto zivota pretoze by som nemohla zit naplno dalsi zivot
snazim sa nelutovat nic zo svojho zivota lebo vsetko zle je na nieco dobre...
ale mam jednu vec ktoru si nikdy neodpustim a bude ma to trapit do konca zivota.. to je jedina vec ktoru by som zmenila...
vela veci sa da napravit aj ked sa pokazia ale su veci ktore nenapravis uz nikdy. napriklad ked ti zomrie niekot blizky a vies ze si urobila chybu. to uz nevratis nikdy spat...
a ked uz by som si mohla vybrat chcela by som zit novy zivot.. ked som spokojna so svojim naco ho zit este raz? skusit zase nieco nove, rozvijat sa a ist dalej ked uz nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale mam jednu vec ktoru si nikdy neodpustim a bude ma to trapit do konca zivota.. to je jedina vec ktoru by som zmenila...
vela veci sa da napravit aj ked sa pokazia ale su veci ktore nenapravis uz nikdy. napriklad ked ti zomrie niekot blizky a vies ze si urobila chybu. to uz nevratis nikdy spat...
a ked uz by som si mohla vybrat chcela by som zit novy zivot.. ked som spokojna so svojim naco ho zit este raz? skusit zase nieco nove, rozvijat sa a ist dalej ked uz nie?