Ahojte Chcela by som vás poprosiť o radu alebo skôr o názor Ide o to že si rada varím mrkvovú polievku ale varím ju uplne dietne jednoducho do vody nastruham zo 3 mrkvy 2 petržleny pridám trošku soli a varím nič iné tam vlastne nepr
ciel ma byt nepribrat ? ved ked nepriberas doteraz tak ju asi jest mozes a ked priberas tak ju nejedz a uvidis ci budes este stale priberat a si to odsleduj.... nikto nepozna tvoj metabolizmus ani co jez pocas dna a z toho ci zjes vecer 3 mrkvy ti nikto nepovie jak budes vyzerat za 25 rokov
@coleshepter no tak kludne tak jedz, ale vobec to neni tak zdrave
ludia s ich priblblymi dietami vytvorili uplne vadny obraz o normalnom jedeni.. ze NEJEDZTE VECER.. ked idem spat o polnoci a som na to zvyknuta, tak 8 hodin vecer je pre mna len poobede a kludne mozem vtedy jest.. skorej mat niekolko hodin vkuse hlad je kurva nezdrave
Som rada že si o tom myslíte že je to neškodné.. bála som sa že sa budem musieť toho vzdať.. lebo mi to veľmi chutí a je to také upokojujúce večer niečo teplé dať si do žaludka.. a coleshepter to už niesi hladná neskôr ?... alebo udržuješ líniu ?. a čo zvykneš jedávať ?..o tej pol štvrtej . ?.
(smajlík) Som rada že si o tom myslíte že je to neškodné.. (smajlík) bála som sa že sa budem musieť toho vzdať.. (smajlík) lebo mi to veľmi chutí a je to také upokojujúce večer niečo teplé dať si do žaludka.. (smajlík) a @coleshepter (smajlík) to už niesi hladná neskôr ?... alebo udržuješ líniu ?. (smajlík) a čo zvykneš jedávať ?..o tej pol štvrtej . ?. (smajlík)
@hoperpohroma to ja viem, a máš úplnú pravdu, len ja mám celkovo tie časy na jedenie úplne zle zariadené, a tak už z toho dôvodu jem naposledy maximálne o 6, ale môžem si zato sama
@mrkva306 ako kedy, niekedy som hladná, niekedy, aj keď jem naposledy o tretej tak nie som hladná (ale to keď zjem niečo, čo má veľa energie)
nepríklad dnes som nevečerala, a teraz som aj trochu hladná, ale nešla by som si teraz brať jesť, už je pre mňa proste neskoro
ako odo mňa si príklady neber, ja sa dosť zle stravujem
keď jem celý deň jak sa má, tak si dám normal o piatej večeru, ale keď uletím na nezdravých veciach poobede, tak sa cítim vinná a tú večeru si už nedám
@coleshepter no tak ked tak to zmen ved nieco male sa v chladnicke na vecer takto casto najde.. ja som napr. mala obed, potom par kolacov, potom som zjedla polku uhorky a nakoniec polievku, pekne som si to rozlozila
@hoperpohroma no veď to, rozložila si si to, len mne sa niekedy stáva, že si to nerozložím a celodenné menu zjem zaradom, tak potom už nejem večer ako viem, úplne nezdravé a je mi z toho na nič, a už vážne s tým idem niečo urobiť, lebo toto sa mi stáva odvtedy, čo som začala chudnúť a málo som jedla a teraz si to akosi kompenzujem :/
@coleshepter no budem ti drzat palce nech ti to ide podla mna ked vela zjes tak to nezachranis tak ze budes zase hladovat.. par hodiniek hodit do brucha nejaku zeleninu alebo ryzu (aaaaaaa, dala by som si sushi :´() a hned bude brusko vdacnejsie
aj mne sa to stáva ...že strašne vela zjem naraz . a potom už celý den nejem ale snažím sa pravidelne stravovať vlastne sa to učím.. aj preto tá polievka aby som nikdy nebola hladná ...lebo človek hladovaním stráca svaly.. a zároven aby som sa stravovala pravidelne a zdravo . lebo pozri ked sa vela naraz naješ telo si to aj tak uloží do zásoby.. tolko energie nedokáže spotrebovať . a tým že večer neješ si nepomožeš ale ešte k tomu stratíš aj svaly. takže hor sa do jedenia aj večer. niečo malé najlepšie biely jogurt alebo niečo také ked tak
@hoperpohroma ďakujem, dúfam, že sa mi to podarí, od zajtra už naozaj, sľubujem!
@mrkva306 ale keď tá polievka je len taká fakt ĺahká, ako si ju opísala, tak problém nevidím keď ti chutí
a áno, len keď už si fakt mám dať maličkosť, prečo stále pred mandarínkou alebo paradajkou uprednostním keks, alebo stračatelu? to je môj hlavný problém, vždy si zle vyberiem
to nič ludia miluju sladké.. aj ja ho milujem . netreba si ho odoppierať uplne. len to nejesť na kilá.. myslím že jedna sladkosť každý den ti neuškodí ani náhodov . jasné že nje celá čokoláda naraz . ale pár kociek čokolády a kopček zmzliny si určite daj . spraví ti to dobru náladu. a je to mnamka.
len zase poznám ten pocit že si dáš niečo a nedá sa to zstaviť ... prekonávam istú chorobu teda istý druh PPP ... ale nechcela som to tu vyťahovať . Len ide o to naučiť sa pravidelne sa stravovať . nemusí to byť extra dietne nizkokalorické jedlo to určite nje. len poslúchaj svoje telo a svoj žaludok .. jedz ked si hladná a nejedz vela ked už hladná niesi znie to jednoducho ja viem ...a ťažko sa to koná. ale chce to pevnu volu. a lásku k svojmu telu a k sebe samej .
@v myslím že nás trápi podobný problém.. tiež sa mi to s tými sladkosťami stáva dám si jednu maličkú vec a už to ide ...a o chvilku je celá špajza prázdna a polovica chladničky tiež ..:/
lebo som tak už zvyknutá . neviem prečo automticky za každou vetou dám smajlika. hehe ja viem že sa to ťažko číta ale ináč písať neviem musím sa to odnaučiť
@mrkva306 no presne PPP, je tťažko teraz meniť stravovacie návyky, keď som už tak zvyknutá a uvedomujem si, že si škodím, aj každý mi vraví, že idem z extrému do extrému, len sa neviem naladiť na zlatú strednú cestu
a to nie je tak, že som hladná, ja len proste jem, len aby som jedla je to hrozné so mnou, ani mi nemusí chutiť, ale proste...no koment
@coleshepter dobre nejes ani prvú večeru? ja osobne to tak nemôžem, jem aj večer o 23, lebo som hladná a potreubjem si niečo dať, aby som nemala krče od hladu
@mrkva306@coleshepter s tými sladkosťami som na tom bývala tak isto, ale dá sa to odnaučiť. ono základom je to, čo všetci poznáme, jesť pravidelne a nebyť hladný a v ideálnom prípade nemať doma nejaké väčšie množstvo sladkostí. najviac mi asi pomohlo plánovanie si jedál, kúpila som si zápisník a plánovala si dva dni dopredu, čo a kedy budem jesť. treba zahrnúť v strave dostatočné množstvo zeleniny a nebudú po jedle chute na sladké a ani sa nenazdáš a bude čas na ďalšie jedlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
kedze mas naposledy jest tak 2-3 hodiny pred spanim
ak ides spat o polnoci, je blbost byt od 6 vecer o hlade.. jest sa ma pravidelne, ale je dobre ze si davas taketo dietne jedlo
Kludne mozes, kedze tam nie su takmer ziadne cukry ani tuky...
@bress ja hovorím podľa seba, ako viem, že väčšina ľudí ešte po ôsmej večer je, ale ja by som už nemohla
ludia s ich priblblymi dietami vytvorili uplne vadny obraz o normalnom jedeni.. ze NEJEDZTE VECER.. ked idem spat o polnoci a som na to zvyknuta, tak 8 hodin vecer je pre mna len poobede a kludne mozem vtedy jest.. skorej mat niekolko hodin vkuse hlad je kurva nezdrave
@mrkva306 ako kedy, niekedy som hladná, niekedy, aj keď jem naposledy o tretej tak nie som hladná (ale to keď zjem niečo, čo má veľa energie)
nepríklad dnes som nevečerala, a teraz som aj trochu hladná, ale nešla by som si teraz brať jesť, už je pre mňa proste neskoro
ako odo mňa si príklady neber, ja sa dosť zle stravujem
keď jem celý deň jak sa má, tak si dám normal o piatej večeru, ale keď uletím na nezdravých veciach poobede, tak sa cítim vinná a tú večeru si už nedám
áno, som hlúpa, ja viem
@mrkva306 ale keď tá polievka je len taká fakt ĺahká, ako si ju opísala, tak problém nevidím keď ti chutí
a áno, len keď už si fakt mám dať maličkosť, prečo stále pred mandarínkou alebo paradajkou uprednostním keks, alebo stračatelu? to je môj hlavný problém, vždy si zle vyberiem
a to nie je tak, že som hladná, ja len proste jem, len aby som jedla je to hrozné so mnou, ani mi nemusí chutiť, ale proste...no koment