Prosím potrebovala by som pomôcť ohladne tretieho ročníka DSD (Deutsche Sprachdiplom) konkrétne.. Neviem nemám tušenie akú tému si dať na Pilot prufung.... Poradte mi ak môžete a kto hlavne viete o čo ide...
@dorinda257 tak sa ti ani nečudujem, že nevieš presne o čo ide ona nič riadne nevysvetlí ale tak ja ti o nej nič dobré nepoviem, ona si na mna zasadla, ako asi každá nemčinárka, takže asi tak možno je to tým že som z nej nervózna, lebo je to nervózna krava..zlatý moj andreas
inak to pilot prufung asi myslíš to tú prezentáciu? u nás si vyberali témy ako nemecko verzus slovensko v cestovnom ruchu- nakoľko sme hoteová akadémia, potom bývanie, autá, tanec, športy, hudba...
@wera55555 No myslim asi tu prezentáciu neviem niečo stym pro und kontra... lenže ja by som si aj nasla daku temu o ktorej by som dokazal apisat je ich dost lenze neviem k ni najst to pro und kontra...
@dorinda257 ahaaaa, staré známe protivné pro und kontra... to je takáá pičovina... ja som tiež nevedela čo robiť, ale tuším minule sme robili cvične pro und kontra s tou ježibabou, a vcelku dosť pičovín absolútnych si našla na vcelku odvecii tému,že jako sadla som si a rozmýšlala aspon po slovensky si to napísať... skús alkohol, drogy, fajčenie, pitie kávy, potom Umwelt-modernizácia sveta s automobilmy, ale zas tam máš vela smogu z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
neučí ťa náhodou Marie Bachen?