Aké sú tvoje názory na seba samého? Čo si ako človek sám o sebe myslíš? Na čom si trváš, aké máš zásady? Ako "rastieš"? Čo má na teba vplyv? Čo ťa motivuje, inšpiruje? Na čom zakladáš? Odpovedz na tieto otázky a všetky im podobné, možno prídeš aj sám na n
Moje názory na mňa sú často ovplyvnené aj náladou ale aj vecami/rečami čo na mňa dlhé roky vpláývalia tvorili desilúziu. Ale snažím sa ich priamiť k produktívnej ceste a darí sa mi. Čiže čím ďalej tým viac pozitívny.
Myslím si že aj napriek zložitej povahe dosiahnem svoj ciele a budem mať klud
Som veľmi zásadový človek, zakladám si na nich a nebudem spomínať aké ich mám. Zásady sú vlastne alfa a omega mojej psychickej stability
Rastiem, dúfam, v pozitivnom slova zmysle a vplýva a motivuje ma hlavne fantazia a snenie! báááá!
@nikolak Myslím,že ... Ak by som to myslela ,, zo srandy " boli by tam vysmiate smajlíky
Jurko sa už bojí o svoj život,pretože môj milovaný frajír ho fakt príde dobiť,je žiarlivý jak sviňa a na moje meno nedá dopustiť,je to ten najlepší frajír na svete ♥ xD
- neviem, čo si ako človek o sebe myslím, lebo to je dosť nestále.. dakedy sa cítim ako dobrý človek, inokedy ako ten najhorší.. ale tak stále som človek tak toto zostáva..
- vedela by som tu donekonečna menovať všetky maličkosti, na ktorých si dám záležať, ale tak takú nejakú väčšiu zásadu nemám.. snažím sa všetko robiť tak, aby som bola s tým spokojná..
- dovolím si tvrdiť, že "rastiem" aj celkom dobre a bezproblémovo, ak sa to prirovnáva k dnešnej mládeži..
- vplyv majú určite na mňa hlavne priatelia, rodičia a učitelia a myslím, že veľmi dobrý
- neviem, čo ma inšpiruje alebo motivuje, v poslednej dobe nie veľa vecí..
Ovplyvnuje ma (nas) vsetko co vnimam(e), dokonca aj to co nevnimam(e). Rastiem(e) kazdym dnom, kazdou novou zivotnou situaciou. A v HoNku expim(e) len do lvl 25, potom uz nerastiem(e), uz si len kupujem(e) itemy.
-mam o sebe celkom dobru mienku, aj ked obcas by som niektore veci zmenila
-nejake zasady aj mozno mam, ale nechce sa mi to vypisovat teraz, ale v podstate sa riadim heslom "nikdy nehovor nikdy", lebo uz viackrat sa mi to potvrdilo, ze clovek proste meni nazory na urcite veci okolo sebaa takisto na nas vplyva vsetko a posuva nas to dopredu
-momentalne neviem co ma motivuje... motivuje ma to, aby som mala zo seba dobry pocit, ze robim nieco co ma zmysel alebo tak nejak. dosiahnut stale nieco viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Myslím si že aj napriek zložitej povahe dosiahnem svoj ciele a budem mať klud
Som veľmi zásadový človek, zakladám si na nich a nebudem spomínať aké ich mám. Zásady sú vlastne alfa a omega mojej psychickej stability
Rastiem, dúfam, v pozitivnom slova zmysle a vplýva a motivuje ma hlavne fantazia a snenie! báááá!
a zakladám si na klude...
prišla som na niečo? alebo som vyhrala 100e?
Jurko sa už bojí o svoj život,pretože môj milovaný frajír ho fakt príde dobiť,je žiarlivý jak sviňa a na moje meno nedá dopustiť,je to ten najlepší frajír na svete ♥ xD
@tomas77 ak sa zabiješ po našom stretnutí ,tak sa teda poďme stretnúť,ušetríme vzduch pre ďalšie generácie
Daj tsku dohodneme stretnutie vidím ,že ma stalkuješ už zo dva dni
- vedela by som tu donekonečna menovať všetky maličkosti, na ktorých si dám záležať, ale tak takú nejakú väčšiu zásadu nemám.. snažím sa všetko robiť tak, aby som bola s tým spokojná..
- dovolím si tvrdiť, že "rastiem" aj celkom dobre a bezproblémovo, ak sa to prirovnáva k dnešnej mládeži..
- vplyv majú určite na mňa hlavne priatelia, rodičia a učitelia a myslím, že veľmi dobrý
- neviem, čo ma inšpiruje alebo motivuje, v poslednej dobe nie veľa vecí..
- a neviem, či si na niečom zakladám..
-nejake zasady aj mozno mam, ale nechce sa mi to vypisovat teraz, ale v podstate sa riadim heslom "nikdy nehovor nikdy", lebo uz viackrat sa mi to potvrdilo, ze clovek proste meni nazory na urcite veci okolo sebaa takisto na nas vplyva vsetko a posuva nas to dopredu
-momentalne neviem co ma motivuje... motivuje ma to, aby som mala zo seba dobry pocit, ze robim nieco co ma zmysel alebo tak nejak. dosiahnut stale nieco viac
Lebo podla mňa je práve to zmysel života, naučiť sa čo najviac
@tomas77 Nuž,okeeej, xD