Kamarátka sa šla po ZŠ učiť za cukrárku, lenže zistila, že ju to nebaví, má vlastne trojročné štúdium a tento rok končí. Chcela by ísť po tomto ešte na štvorročné s maturitou. Dá sa to? Podľa mňa nie a je to blbosť, ale neviem... Dá sa mať dve stredné šk
@mefistofel Ok, každému sa to stáva, že občas niečo prehliadne, ale je jednoznačne napísané- dve stredné školy po sebe a ty tu píšeš niečo o vysokej škole
@laurikaaa individuálne štúdium, čiže učiť sa sama a chodiť len na skúšky na konci roka?
@dandybrendy vsak ja som to myslel tak ako som to napisal... nech si spravi nadstavbu na maturitu a potom radsej vysoku skolu ako 2x strednu skolu.... a co ze ju to nebavi? strednu spravi kazdy blbec staci tam len chodit, ani ucit sa clovek nemusi a prechadza.... ked ju to tak nebavi. ale druhy krat robit strednu skolu je tak dobre ako keby si odchodi 2x zakladnu....
@mefistofel lenže to nie je stredná škola, to je proste cukrárstvo... neivme, aké rpedmety tam mali, ale pochybujem, že má všeobecný prehľad, aký by mala mať.... proste ona si musí spraviť ešte normálnu strednú, aj keď pochybujem, že to spraví.
@laurikaaa aaa to sa normálne akože dá? Aj ja teraz od 15- tich keď idem na strednú, môžem si dať individuálne? Či ty si dáke protekčné dieťa? JA sm o tom nepočula, len keď máš dáke špeciálne dôvody na to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Poprípade si dala len individuálne,do školy ako takej by som nastúpila 2.x. Že na strednú. Ale samozrejme sa to dá.
@laurikaaa individuálne štúdium, čiže učiť sa sama a chodiť len na skúšky na konci roka?
Ja mám idividuálne tak,že keď chcem idem do školy,keď nechcem nejdem. A skúšky mám tiež ako chcem. Aj po koľko chcem. Asi toľko v skratke.