Ktori vsetci sa venujete tomuto konicku? Ako dlho sa tomu venujete? Aky mate fotak? Co sa vam na tom paci? Ake mate prislusenstvo? Davate niekam fotoze?
OK, otazok na uvod by bolo dost, piste sem vsetci ti, ktorych to bavi a pochv
Ja fotím mobilom väčšinou, lebo ho mám pri sebe... ale tak mám aj digitálny foťák... Canon Powershot A430... neni najlepší, ale nesťažujem sa... a najradšej fotím krajinky
no hej,fotenie zbožnujem..dokazala by som hodiny dačo fotit ..ale take paradne fotaky bohuzial nemaam: disappointed:dnes som na ne v obchode pozerala..vraj mi nasi taky nekedy kupia tak uz len cakat ..a este moc rada tie fotky upravujem v pc,..ani neviem prečo..
no moja kamoška sa tomu venuje a ma fotak Sonny sa mi zda ale strasne by chcela Canon a foti uzasne napr. sa mi velmi paci ako foti a asi ma zabije ked toto uvidi
a inak aj mna bavi fotit je to super ale nesom taky macher...
@keco smola, jeden je dakde v presove, co som ho tam poslala, lebo nechceli uznat reklamaciu a ten druhy pentax nam odtial poslali, a ten tiez uz doziva
no dobre, nie je tak uplne moj, ale fotim nim.. a ved ja vlastne ani nefotim, co to tu taram. len potkany a prirodu, ked idem niekam na vylet (a nielen prirodu, napriklad aj hrdzave znacky, elektricke stlpy a ine zaujimavosti )
no tak ja strasne rada fotim....nie je to umelecke, je to len take moje...osobne skor...alebo vytiahnem fotak ked ma nieco zaujme...hocikedy na ulici, na zastavke vytiahnem a odfotim....minule po mne cumeli....ale ked to slnko bolo tak zaujimavo za Europou ....
toto je moj prvy a zatial jediny fotacik
nie je az taky dobry, ale mne staci, a na lepsi ani nemam ...mrzi ma ze zle foti ked chcem nejake detaily .alebo skor ako kedy
tato fotka sa mi paci » www.birdz.sk/webka/athelasil...
len rozmyslam ci to to lietadlo kazi alebo nie...ale asi ano
Fotim rad, hlavne krajinu a makro.
Vybava ziadna slava, kompakt - Canon Powershot A470.
Ale vacsinou najlepsie zabery vznikaju, vtedy ked po ruke fotak nie je, mobilom - K550i.
noo ja fotim obycajnym digitalnym olympusom...obcas sa aj nejaka pekna foto podari... ale chystam sa na nejake poriadne delo teraz len zatial zhanam informacie, aby som nekupila nejaky blby...
jasne zabudla som CO rada fotim.....krajinu..a uplne najviac SLNKO-vychod, ci zapad....rada by som aj sneh ci dazd, ale to nie je kvalitne...alebo kopce,les..alebo surodencov, ci psa ....
Fotografiu som 2 roky studovala,potom som sa na to cele vykaslala,(dlhy pribeh-s kvazi umelcami sa ja natahovat nebudem),a tak idem buduci rok na matiku a fotit si budem sama,co chcem,kedy chcem a hlavne ako chcem....
A fotim povacsinou ludi...
ja mam olympus mju 770 sw. chcela som nieco male prakticke a hlavne odolne, ale pravdu povediac, spokojnost nie je az taka velka...staci trosku horsie svetlo a fotky su nanic tak ale zas...nemozem chcet vsetko
ja ani neviem aky mam..ale jednu mame taku digi šunku a druhý už taký poriadny ..ale kedže ja vždy všetko dokazím tak mi ostal ten digi
chcela som íšť študovať fotografovanie, ale je tam veľký nával tak som to radšej predčasne vzdala
Mne sa moj digitál pokazil, mame padol na zem s otvoreným objektívom , ale často fotím s Lumixom FZ 7 tuším...ale nič sa nevyrovná foťáku na film, má to proste svoje čaro.
A fotím úplne všetko, čo sa naskytne.
Môj priateľ sa foteniu venuje, má to síce ako koníček, ale je v tom naozaj dobrý. Všetko, čo odfotí (má Minoltu Dynax 5 a starý Zenit) je úplne skvelé, krajinky, potréty, všetko.
mam mrsinu fujifilm finepix s8000fd, ale mojim velkym snom je nikon D90..fotim vsetko od vyletov a ozarn party cez prirodicku az po pomarance..zboznujem makro a hmyz, to by som dokazala fotit aj styri dni v kuse
ja mam tiez umelecke sklony, laka ma modna fotografia
fotak mam len taku sunku, Lumix cislo nvm, na lespi si musim zarobit,... ktory fotak je podla vas za kvalitny za rozumnu cenu? mienim investovat tak cca 25 tis na zaciatok, preto na zaciatok lebo zatial som fotila len mojho priatela sestry zrkadlovku ma nejaky Canon, cislo nvm v albume mam fotky fotene, len tou mojou sunkou...takze na zaciatok kym sa co to naucim robit so zrkadlovkou
tak take profesionalne fotografovanie je riadne drahe hobby - teraz idem pravu kúpiť polarizačny filter a take lepšie stoja od 100€ heh a to je jedno sklo - nehovorim o objektívoch
ale niekedy to viac menej nieje o technike ... tak zatial ostavam u Canon400D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A som ešte lama
A ten druhý, je môj prvý digitálny.
Toto bol môj úplne prvý foťák, keď som bola malá.
A toto prostredný.
Ale ten prostredný bol pôvodne jeho, ale keď si kúpil zrkadlovku, tak mi ho dal.
prvy - pentax optio 50L
druhy - pentax optio W30
a teraz fotim s tymto - Nikon D60^^
a mam aj tento - Praktica LTL3
a inak aj mna bavi fotit je to super ale nesom taky macher...
no dobre, nie je tak uplne moj, ale fotim nim.. a ved ja vlastne ani nefotim, co to tu taram. len potkany a prirodu, ked idem niekam na vylet (a nielen prirodu, napriklad aj hrdzave znacky, elektricke stlpy a ine zaujimavosti )
toto je moj prvy a zatial jediny fotacik
nie je az taky dobry, ale mne staci, a na lepsi ani nemam ...mrzi ma ze zle foti ked chcem nejake detaily .alebo skor ako kedy
tato fotka sa mi paci
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
len rozmyslam ci to to lietadlo kazi alebo nie...ale asi ano
Vybava ziadna slava, kompakt - Canon Powershot A470.
Ale vacsinou najlepsie zabery vznikaju, vtedy ked po ruke fotak nie je, mobilom - K550i.
a takýto chcem kúpiť :
M2636vTYCx87M://www.photoxels.com/images/Olympus/sp-565-uz/olympus-sp565-uz-450.jpg" target="_blank"> M2636vTYCx87M://www.photoxels.com/images/Olympus/sp-565-uz/olympus-sp565-uz-450.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
A fotim povacsinou ludi...
pomaly zbieram skusenosti
Čo poznám fotografov z umeleckej tak akty fotia až vo štvrtom ročníku a fotia sa medzi sebou
chcela som íšť študovať fotografovanie, ale je tam veľký nával tak som to radšej predčasne vzdala
A fotím úplne všetko, čo sa naskytne.
Môj priateľ sa foteniu venuje, má to síce ako koníček, ale je v tom naozaj dobrý. Všetko, čo odfotí (má Minoltu Dynax 5 a starý Zenit) je úplne skvelé, krajinky, potréty, všetko.
fotak mam len taku sunku, Lumix cislo nvm, na lespi si musim zarobit,... ktory fotak je podla vas za kvalitny za rozumnu cenu? mienim investovat tak cca 25 tis na zaciatok, preto na zaciatok lebo zatial som fotila len mojho priatela sestry zrkadlovku ma nejaky Canon, cislo nvm v albume mam fotky fotene, len tou mojou sunkou...takze na zaciatok kym sa co to naucim robit so zrkadlovkou
a fotoaparat mam momentalne Olympus SP-565uz...a je skvely..
ale niekedy to viac menej nieje o technike ... tak zatial ostavam u Canon400D