Nic v zlom ale ked zeny postavia jedno funkcne auto, od navrhu az po montaz, alebo postavia same aspon jednu budovu tak potom mozu hovorit nieco o rovnosti
vo všetkom je dobrá. to že sa s tým niekto nevie vnútorne vyrovnať je jeho problém. Vidím len samé plusy konečne si dosť vela žien začína uvedomovať svoju cenu. Ale nevidím žiaden ten dovod prečo by žena pri všetkej tej emancipácii nemala zvládať aj domácnosť..starostlivosť o deti.
Kludne si nesuhlaste ale podla mna rovnost je kravina vo vseobecnosti, nie len v tomto. Ako si ludia mozu byt rovny ked niesu rovnaky? Kazdy ma ine schopnosti a ine potreby. Okrem toho nikdy na tejto zemy neexistoval jediny system zalozeny na rovnosti. Cela ludska civilizacia je zalozena na hierarchii.
@6 aj keď súhlasím s tvojim názorom, trochu si to dodrbal, lebo si zasa dal ženy na pozíciu sliepky, že nič nevie....v skutočnosti by sme mohli niečo povedať o ženách všeobecne, že im ide lepšie ako mužom, napríklad práca s ľuďmi a tak....samozrejme, tie veci už nie sú tak trhovo cenené, ale v tom nevidím problém.
to sú ľudia takí blbí, že nedokážu brať človeka ako človeka a neškatuľkovať podľa toho, či má reprodukčné orgány vonku alebo dnu? (teda okrem samotnej reprodukcie, samozrejme)
A podľa mňa teda všetky emancipácie a rovnoprávnosti by mali byť založené na tomto a bodka. Koniec debaty. Nie je na tom nič nepochopiteľné.
@puco90 No, aj tam su rovny a rovnejsi. Poslanci a velvyslanci maju imunitu, bohaty maju lepsich pravnikov, v rozdielnych statoch mas rozdielne zakony, je rozdiel ci mas papier od psychiatra ze si kleptoman alebo psychopat a ci ho nemas.
urcite prekaracuje napr. v hasicskych zboroch, vojencine atd. Proste nato fyzicky nemaju uz z toho, ze su zeny a podmienky sa prispobia k tomu.
Tu uz to potom nie je rovnost, proste treba akceptovat urcite fyzicke rozdiely.
Ja som za. Ale sú určité hranice. Muži a ženy sú rozdielni, a hlavne by niektoré mali akceptovať, že na určité veci jednoducho nie sú "stavané". veľa žien to strašne preháňa, pomaly utláčajú mužov a hovoria tomu rovnosť. to je choré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mozem ti ho pritom drzat?
» www.dhgate.com/product/female-...
zas a znova vidime
Je dokázané napríklad, že odkladanie materstva nie je dobrá vec. Ani pre matku ani pre dieťa.
Za dobré nepovažujem ani tie kvóty na ženy na určitých pozíciach. To podľa mňa nie je ani o emancipácii pretože emancipované ženy toto nepotrebujú.
Ale vo všeobecnosti je to dobré.
A podľa mňa teda všetky emancipácie a rovnoprávnosti by mali byť založené na tomto a bodka. Koniec debaty. Nie je na tom nič nepochopiteľné.
Tu uz to potom nie je rovnost, proste treba akceptovat urcite fyzicke rozdiely.
to je ako porovnávať auto v hodnote 10k € a hodinky v hodnote 10k€...sú rovnaké? NIE!