Ahojte, mate niekto skusenosti s endokrinologiou?
Ako sa tam da dostat aj bez praktickeho lekara a kolko trva, kym sa tam dostanem?
chcela by som sa tam dostat tak v polovici augusta (keby sa dalo samozrejme) a neviem, ci to mam vybavit predom telefonic
K endokrinológovi sú neuveriteľne dlhé čakačky...aj 3-4 mesiace...
Za príplatok ťa však objedná aj do týždňa, dvoch...závisí však asi aj od konkrétneho lekára.
A samozrejme potrebuješ výmenný lístok od obvodného...
@tasha5@firestorm@skingirl94 dikes ludia za informacie. aj ked fakt nepotesili... ja totiz na zaciatku septembra odchadzam do Nemecka a pridem az na Vianoce. :/ tak uz s tym asi moc nevyriesim..priplatok by sa dal, len zavisi v akych cislach sa pohybuje..?
@writerka To ti fakt neviem povedať. Závisí asi od konkrétnej doktorky. Možno že nie každá ti dá takúto možnosť...iná áno. Treba sa opýtať, informovať...zato nič nedáš.
Ja osobne som platil 9€ no...
priplatky su rozne podla toho kam pojdes, je to okolo 20 eura podla mna u takeho klasickeho ... sak si otvor nejaky zoznam endokrinologii a obvolaj a spytaj sa
@writerka u nás sa platí 10 eur, ale každý lekár to môže mať inak. Zbehni sa praktickou vypýtaj si výmenný a choď hneď tam.. uvidíš čo ti povedia ak nemajú nič voľné čo pravdepodobne fakt najbližšie mesiace nemajú tak sa spýtaj na to prednostné vyšetrenie za poplatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Za príplatok ťa však objedná aj do týždňa, dvoch...závisí však asi aj od konkrétneho lekára.
A samozrejme potrebuješ výmenný lístok od obvodného...
Ja osobne som platil 9€ no...