Ahojte, mozno to tu uz bolo, neviem, ale zaujima ma ako prebieha endokrinologicke vysetrenie. Moja obvodna mi z krvi zistila nejake vyssie hodnoty stitnej zlazy, tak ma tam poslala.
vezmu ti este raz krv, lebo oni mozu dat vysetrit viac parametrov ako obvodna
moze ti sestricka zmerat tlak a zvazit ta
a doktorka sa s tebou na zaklade tych vysledkov bude rozpravat, spravi ti urcite sono a pripadne nastavi liecbu
určite budeš brať tabletky ak máš hypertyreózu čo asi máš...ja som bral rok a pol thyrozol. teraz mám všetko v norme akurát až do konca života musím chodiť na odbery
jajj jaj štitna žlaza ,to si už nechcem zažiť to obdobie čo som stále chodila po doktoroch a odberoch ...teraz som už 3 roky po operaci ,síce do konca života na liekoch ...ale tak čo už
Nič zvlaštne vyšetrenie u endokrinologičky vyzera už 7rok rovnako...Sestrička ma zmeria,odvaži,zoberie krv a odmeria tlak potom idem na sono a po sone na vysetrenie k doktorke, ta mi dotykom skontroluje stitnu zlazu popyta sa zakladne otazky, to je vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
moze ti sestricka zmerat tlak a zvazit ta
a doktorka sa s tebou na zaklade tych vysledkov bude rozpravat, spravi ti urcite sono a pripadne nastavi liecbu
absolvovala som to tusim minuly mesiac