Ahojte všetci. Zaujímalo by ma,či sa tu nachádza niekto,kto má za sebou epi záchvaty alebo má hyperventilačnú tetániu. Chem vedieť,aké príznaky mávate pred záchvatmi P.S. Tetánia nie je tetanus
ja mám Tetániu prejavuje sa to zvýšenými svalovými kontrakciami, taký záchvat som mal zatiaľ 2 krát v živote. Nadmerne sa mi triaslo celé telo, ale doslovne že každý sval v tele a tlak mi vyskočil až na 190 systolický.
@tosom som si myslela že sa nikto neozve totiž,mne teraz diagnostikovali tetániu a výsledky z epilepsie mám také hraničné. V pondelok som odpadla v škole a mala som kŕče,rozhryzla som si jazyk,bola vyše pol hodinu v bezvedomí a tak... Lenže nejak som na sebe nebadala príznaky toho že by niečo na mňa šlo a preto neviem,máš nejaké príznaky pre tým? Doktorka spomínala nejaké divné vône a tak...
@girasol8 môj príznak je, že mi začne byť strašná zima nohy a vtedy viem, že je zle . Nikdy nemôžem mať nohy v zime, okamžite keď cítim chlad na nohách, tak si musím dať čo najhrubšie ponožky a zakryť sa pod deku, inak ma zatrasie
Ahoj no, mne sa zacala tetania tak, ze bolo chladne zimne rano a isla som po ulici, bola mi strasna zimna na nohy a ruky a mala som pocit takeho trpnutia tela, strasne som sa zlakla.... taakze co viem je, ze cez zimu mam vzdy pri sebe rukavice a co najteplejsie veci aby bolo vsetko ok a taktiez uzivam Magnezium (ci uz tabletka alebo rozpustna tableta)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov