Taký hypermarket by bol ideálne miesto ... Porozbíjal by som všetky ružové t-mobile žiarovky ... ... A hral by som saaa ... Schmatol bych vrecko múky a hodil by som kam by sa mi len zachcelo ...
ja by som sa urcite rozhodla urobit milion veci kt som v zivote este nerobila ale stopro by to dopadlo tak ze by som sedela doma a pytala sa preeeeco praaave ja??! ..
ale co viem je..ze by som urcite nesla na koncert dakej kapely, ani sa nezhulila.. neviem, myslim ze by som nerobila nic..možno lúčila..
taak totoo jee otazkaa..no urcitee by soom plakala cely deen..a stravila by som ten deen so vsetkymii ludmii ktorych maam strasne moc radaaaa..kazdemu tomu clovekoviii ktoreho mam rada by soom povedalaa vsetkoo co yb som mala na srdcii....aleee radseej by soom sa to nedozvedelaa......
asi nič...možno všetko čo som chcela povedať som povedala a zvysok nemam sancu povedať take by som sa pravdepodobne opila pri dobrej hudbe alebo tak.....nad tým sa ťažko uvažuje..asi by zaležalo od aktuálnych možnosti.....
teraz ma tak naapda že by som napisala velmi dlhý list
taktak...povedat vsetko kamaratom...ktorym uz asi zo slusnosti nemozem povedat nic...aj nepriatelom. a zsotat s rodinou a priatelom-lebo ti sa nenahnevaju za nic na svete ,preto ich lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mozno mat sex ...bohuzal, kedze som chalan, mam 16 - je to jedna z veci ktore by som chcel zait ...
aa byt s ludmi ktorych mam rad az do konca teda...
Co by som komu povedala? Co by som chcela stihnut?
Urcite by som si chcela prehovorit s ludmi, s ktorymi mam nevyjasnene veci..ci uz by islo o priatela, kamosov, byvaleho..
A taktiez by som sa snazila kazdemu, koho milujem, povedat Milujem ta a odpust, ak som ti niekedy ublizila..
napchala by som do seba setko zradlo co mam rada kazdemu povedala co si o nom myslim a urobila neplechu s priatelom a zostala v jeho naruci
@10 to by si si velmi nepomohol, ale aspon by si spravil pracu zelenim
Nie, že by to bolo rozumné, ale bola by to sranda
Taký hypermarket by bol ideálne miesto ... Porozbíjal by som všetky ružové t-mobile žiarovky ... ... A hral by som saaa ... Schmatol bych vrecko múky a hodil by som kam by sa mi len zachcelo ...
Zahrať s našou kapelou náš najlepší koncert.
Znova si dať pivo.
Potom ísť v Nórsku na Nordkap.
A potom zvyšok dňa stráviť ďaleko od všetkých s mojim priateľom (a pivom .
ale co viem je..ze by som urcite nesla na koncert dakej kapely, ani sa nezhulila.. neviem, myslim ze by som nerobila nic..možno lúčila..
A prečo ho nenamaľuješ už teraz?
teraz ma tak naapda že by som napisala velmi dlhý list
No už sa len začudovane spýtam odkiaľže pochádza to citlivý a nežný ... ?
Nejakí chorobní flegmatici ...
Ale nejaka ozieracka po mojom poslednom koncerte s kapelou...neni zle.