Toto sú čo za odbory ? To aby štát riešil zamestnanosť, tak musí zakladať okrem pridrbaných humanitných smerov už aj skúmanie jednotlivých sopiek ? Aby sme si to ujasnili, okrem Sicílie sa už nikde nezamestnáš, keď tam pôjdeš, dostaneš sa k mafii, bude z teba zlodej a vrah a nakoniec ťa zastrelia.
Nie, ale moze to byt zaujave... Dve moje byvale spoluziacky z gymnaziu to studuju, ale uz som sa s nimi dost dlho nestretol.
Keby mi po skonceni studia etnologie nehrozila nezamestnanost (pravdu povediac neviem, kde by som vyuzil take vzdelanie), mozno by som na to dal aj ja.
ja si myslím že takéto odbory majú budúcnosť a to veľkú. kamarátka to má a zarába 3000e mesačne a napríklad informatikom sa smeje do tých špatných ksichtov. pracuje v poprednej etnologickej spoločnosti, neviem ako sa teraz volá lebo pracujú v raj v utajení pod krycím názvom úrad práce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
už ma jebete
Keby mi po skonceni studia etnologie nehrozila nezamestnanost (pravdu povediac neviem, kde by som vyuzil take vzdelanie), mozno by som na to dal aj ja.
Takze teraz sa tomu venujem len ako laik.
» sk.wikipedia.org/wiki/Etna...
to je tak všetko čo k tomu môžem povedať
A, čo konkrétne by si chcel vedieť? Ja som na etne v TT, 5. ročník
chlapče,si sa riadne dosral že ETNA to by ma napadlo len keby som zhulena bola
si radšej čekni čo je etnologia a nie Etna
@agatha13 to muselo byt viac, nez len zhulenie