Nevedeli by ste mi povedať,poradiť akú literatúru by som si mala naštudovať na prijímačky z Eko, či mi bude stačiť kniha "Základy ekonómie a ekonomiky".
pochybujem, ze staci, ja som sa z takej ucila a na prijimackach veru neboli zaklady, aspon mi to tak nepripadalo, pomaly ziadne definicie, skor historia a same grafy a posuny na krivkach
ale i tak ma zobrali, lebo body z dalsich predmetov mi to vytiahli hore
Ak máš chuť na samoštúdium a chceš si uľahčiť prvý rok na EUBE tak odporúčam zohnať si relatívne príjemne napísanú knižku Ekonómia v novej ekonomike a prečítať si ju...a budeš vedieť všetko čo budeš potrebovať
@mrjimmy tak tak, v podstate veľmi veľa predmetov sa potom točí okolo teorie z tejto knihy. Na prijímačky ti úplne stačí tá knižka, matika na priemernej úrovni a mohla by byť aj anglina
prosím Vás z čoho všetkého sa skladajú príjmačky na euba? neviem, či som slepá ale na stránke som to nenašla všade píšu na všetkých fakultách je to rovnaké okrem medzinárodných vzťahov a aplikovaných jazykov tam je z dvoch cudzích jazykov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale i tak ma zobrali, lebo body z dalsich predmetov mi to vytiahli hore