Čauťe...V telke už dlhšie počúvam o rozpade eura .. Aký mate pocit ? Chcete aby sa euro rozpadlo ? Čo myslýte ked sa rozpadne budú tie staré dobré "koruny" ?
ako mne je úplne u riti, či mám v peňaženke euro alebo koruny. furt s tým len budem platiť za to, čo si chcem kúpiť, a budú ma tým vyplácať za to, čo odrobím.
@luc.ka ma pravdu, teda mocní tohto sveta aj tak maju paky na to aby sme my postsovietska kolonia, momentalne kolonia nemecka na tom boli nie velmi dobre, je jedno ci s eurom alebo korunou v penazenke
Všetko má svoje výhody a nevýhody. Na euro nemáme žiadny dosah. Politika inštitúcií, ktoré majú euro na starosti je katastrofálna a to má dopad na to, čím platíme... Otázka je, keby sme mali vlastnú menu, či by naša centrálna banka hospodárila zodpovednejšie...
Osobne by som bol za to, aby sme mali obidve meny. Konkurenčným bojom by sa odstránila tá horšia mena, ktorú ľudia proste nebudú chcieť. Tiež by bolo zaujímavé, keby štát umožnil súkromné meny. Myslím, že pri takejto možnosti by sme tu mali stabilnú menu krytú zlatom alebo inou komoditou, s ktorou by vláda nemohla manipulovať. Ale predpokladám, že vláda to nedovolí, keďže by ňou nemohla manipulovať A miesto kvantitatívneho uvoľňovania, ako krásne volajú tlačenie nových prachov, by museli na vykrytie svojej nezodpovednej politiky zvyšovať dane, čo je mimoriadne nepopulárne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale bolo by podla mna velmi nedobre, keby euro padlo
velmi zle bolo, kebyze euro padne.
Koruna by znamenala pre nás koniec.
Osobne si myslím že nepadne. Iba splatíme dlhy eurovalom a až potom vyhodia par členov.
Osobne by som bol za to, aby sme mali obidve meny. Konkurenčným bojom by sa odstránila tá horšia mena, ktorú ľudia proste nebudú chcieť. Tiež by bolo zaujímavé, keby štát umožnil súkromné meny. Myslím, že pri takejto možnosti by sme tu mali stabilnú menu krytú zlatom alebo inou komoditou, s ktorou by vláda nemohla manipulovať. Ale predpokladám, že vláda to nedovolí, keďže by ňou nemohla manipulovať A miesto kvantitatívneho uvoľňovania, ako krásne volajú tlačenie nových prachov, by museli na vykrytie svojej nezodpovednej politiky zvyšovať dane, čo je mimoriadne nepopulárne.