je to diskutabilné ....ja osobne sa teším na druhý život a pevne verím v to že bude lepší.... len dúfam že sa moje správanie "zmestí" do tolerancie ...tak aby som sa tam dostal
LOL ... aky problem je spachať samovraždu? Prečo by sa mal trpiaci človek niekoho pýtať na povolenie umrieť? Nech si zaobstará morfium alebo nejakú látku ktorá zabezpečí bezbolestnu smrť a nech sa zabije... ja tam nevidim problem
každy ma právo ukončiť svoj život kedy chce... len moralisti vidia prekážky... človeku po smrti može byť všetko jedno... vlastne to už nemá komu byť jedno...
@boolean no keď si ochrnutý od krku dole, tak si to morfium načúraš do infúzky? ... každý má právo o tom rozmýšľať ale právo urobiť také rozhodnutie to by som veru nechcel mať ^^
@bunnyboy - dobre rozmyšľaš...
moja teoria je derava... ale kde je vôľa tam je cesta..
to by sa už nejako poriešilo
no zabiť iného človeka je iná vec ako keby som mal zabiť seba... hlavný problém je v zákonoch...
som za eutanáziu... je to rozhodne humánnejšie riešenie ako nechať človeka trpieť... samozrejme je nutné, aby ľudia chápali, že eutanázia sa poskytuje len smrteľne chorým, ktorí už nemajú žiadnu šancu na zlepšenie svojho zdravotného stavu , nedokážu už viesť plnohodnotní život.. a je len otázka času kedy zomrú, lenže trpia ukrutnou bolesťou... a teda prečo by mali trpieť týždeň či dva týždne? proste radšej to ukončiť čo najskôr... ak si to želajú...
len preto to sem píšem, lebo viem že existujú jedinci čo si myslia, že ak by sa povolila na SR eutanázia, tak by staré babky a dedkovia hromadne začali miznúť ... a že každý koho by zabolelo brucho/zub/hlava/whatever by si hned išiel po smrteľnú injekciu... čo je samozrejme hovadina... no ale ja som si o tom čítala dosť a komentáre ľudí mi akurát tak zdvíhali tlak... proste eutanázia je možnosť... možnosť pre istú skupinu ľudí... tých čo umierajú v bolestiach... nemusia ju využiť, avšak môžu... teda mohli by ak by to bolo schválené...
povazujem za prirodzene aby sa dospely clovek mohol rozhodnut o tom ci chce skoncovat so svojim zivotom, zvlast v situacii kedy sa trapi a on jediny skutocne cely rozsah toho trapenia pocituje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
2.) Za
3.) Ano
Neviem či by som použil, ešte som v takej situácii nebol, takže, no možno áno.
2. som samozrejme za
3. áno
2. som za
3. som za
2.za
3.ano
Mohli by sme mať smrtibudky ako vo Futurame.
*facepalm*
Ja vidim problemov vela!
@highvoltage no tak menuj..
problémy neproblémy po smrti všetko zmizne...
Nebudem sa zbytocne rozpisovat,musis si sam uvedomit ze si napisal sracku!
moja teoria je derava... ale kde je vôľa tam je cesta..
to by sa už nejako poriešilo
no zabiť iného človeka je iná vec ako keby som mal zabiť seba... hlavný problém je v zákonoch...
2. proti
3. nie
Ale prekvapili ma komenty...
@22 tak dik teda
len preto to sem píšem, lebo viem že existujú jedinci čo si myslia, že ak by sa povolila na SR eutanázia, tak by staré babky a dedkovia hromadne začali miznúť ... a že každý koho by zabolelo brucho/zub/hlava/whatever by si hned išiel po smrteľnú injekciu... čo je samozrejme hovadina... no ale ja som si o tom čítala dosť a komentáre ľudí mi akurát tak zdvíhali tlak... proste eutanázia je možnosť... možnosť pre istú skupinu ľudí... tých čo umierajú v bolestiach... nemusia ju využiť, avšak môžu... teda mohli by ak by to bolo schválené...