Podla mna by aj mohla byt, len by si to ludia pred nou mali poriadne rozmysliet..nahodou by sa mohol stat zazrak, vyliecenie a co potom ? jedine tak ups...aj ked, to by sa uz potom asi nedozvedeli co ??
@marfushka ... tie prísne pravidlá ako tu boli spomínané znamená,že už niet ani nádeje na uzdravenie .... Zázraky sú v rozprávke slečna zobuď sa .... keby si videla na niekom blízkom ( čo ti neprajem vidieť ) ako sa trápi napríklad na rakovinu alebo podobnú kktinu tak by si si priala aby bola povolená a v žiadny zázrak by si asi už neverila .... keď by si videla,že leží nič nehovorí .. nehýbe sa.... nič .. len čakááá čakááá a čakááá ...
Je to dobrovoľná samovražda,ale keď človek trpí v bolestiach a túži umrieť.. . Ja osobne by som radšej trpela,lebo na svete sa mi veľmi páči a rada tu žijem ..Aj v bolestiach
Ja, ani vy, ktorí take problémy ako tí ľudia nemáme, si ani nedokážeme predstaviť čo oni prežívajú, ten čo to podstúpiť chce, musi mať určite nato dôvod, len tak by to nechcel ..... malo by sa to povoliť
Raz isiel na STV 2 neznamy francuzsky film Laska jednej matky a bol prave o eutanazii.18 rocny mladik mal vaznu dopravnu nehodu po ktorej ostal cely ochrnuty a mohol hybat iba s palcom na pravej ruke,kedze vo francuzsku bola zakazana eutanazia tak 2 roky nehybne lezal na lozku,skusali osobne napisat prezidentovi aby im povolil vynimku,ale zamietol ju.A tak sa matka rozhodla obetovat svoj zivot,pichla synovi injekcie aby zomrel-aby netrpel a isla za to do vezenia...Podla skutocneho pribehu.
Mama otom písala prácu(na A zo zahraničnými zdrojmi lebo na SR sú iba podvodníci čo nato kukajú len z 1strany) a proste také veci čo tam povypisovala to tu este nikto nevidel. To neni len tak že usmrtime cloveka atd.
Treba dat bacha aby sa to nezneužívalo. A sú iné lepšie alternatívy ktoré už vo svete fungujú.
Není to proste len otom šak to povolíme kolkým ludom sa ulaví. Ale sa vlastne nečudujem naší politici maju navšetko jebnuté názory.
Existuje taká vec že ludí umiestna do domovov kde sa one postarajú do smrti lepsie ako v nemocnici a stát to dokonca výnde lacnejsie než eutanázia a proste celkovo je to dobré aj pretých ludí . NEchcesami rozspisvať ale ak nekto bude atakovať tým šak ma rakovinu ho bolí celý človek tak nech si otej starostlivosti par vecí naštuduje prípadne možem poslať prácu magisterskú
Z každého uhla pohladu je to iné. Ako pacient, ktorý sa trápi by som prijala smrť, ale ako lekár a niekto s kým to súvisí druhotne, by som povedala že zakázané. Keby to bolo povolené, stal by sa z toho obchod.
ja by som povolila eutanaziu vsetkym vrahom, ktori mali svedomie niekomu inemu vziat zivot ...
no k teme asi je to velmi diskutabilne ale asi by som povolila, lebo ked je uz na tom ozaj niekto velmi zle a chce to tak je to uz len slobodna volba na cloveku, lebo pri niektorych chorobach a velmi bolestivych nevyliecitelnych chorobach si neviem predstavit to cakanie na smrt s tym ze som nadopovana vselicim aby som az tak tu bolest necitila by som sa citila uz ako chemikalia nie ako clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Treba dat bacha aby sa to nezneužívalo. A sú iné lepšie alternatívy ktoré už vo svete fungujú.
Není to proste len otom šak to povolíme kolkým ludom sa ulaví. Ale sa vlastne nečudujem naší politici maju navšetko jebnuté názory.
no k teme asi je to velmi diskutabilne ale asi by som povolila, lebo ked je uz na tom ozaj niekto velmi zle a chce to tak je to uz len slobodna volba na cloveku, lebo pri niektorych chorobach a velmi bolestivych nevyliecitelnych chorobach si neviem predstavit to cakanie na smrt s tym ze som nadopovana vselicim aby som az tak tu bolest necitila by som sa citila uz ako chemikalia nie ako clovek