Evanjelické bilingválne gymnázium Jána Amosa Komenského v Košiciach
chystám sa na prijímačky na vyššie spomenutú školu (päťročné) ..potrebovala by som vedieť pár vecí ohľadom toho ..napr. či je to podľa vás dobrá škola, či sú ľahké prijímačky, koľko ľudí sa tam hlási, akí sú učitelia, žiaci, ako prebieha vyučovanie,
ak ma pamäť neklame, tak som na medickej pred niekoľkými rokmi praxoval a prišlo mi to celkom v pohode, mali tam vlastné pravidlá, ktoré by sa mali dodržiavať, a to mám rád
Na tú školu mi chodí jedna kamarátka, ale nie do bilingválnej triedy. Ako to tam chodí absolútne netuším, len mi vravela, že bilingvalisti majú 16 hodín angličtiny do týždňa
No a na tom intráku je tiež zopár mojich kamarátov, tak pokiaľ viem, tak tam je celkom v pohode, len občas niekedy niečo vypadne a dlho to nikoho nezaujíma a minule čo bola taká zima, že tam nekúrili... Ale viac ti neviem povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
No a na tom intráku je tiež zopár mojich kamarátov, tak pokiaľ viem, tak tam je celkom v pohode, len občas niekedy niečo vypadne a dlho to nikoho nezaujíma a minule čo bola taká zima, že tam nekúrili... Ale viac ti neviem povedať